voorbeschouwing.jpgSilvolde 1 krijgt de komende weken een geducht programma voor de noppen. Er moeten veel wedstrijden worden gespeeld in een kort tijdsbestek. Ook duels tegen titelconcurrenten. Zoals bekend mag zijn is Silvolde geklommen naar plek 3 op de ranglijst en staat bovenaan in de derde periode. Dennis en zijn mannen staan er in de stand relatief het beste voor, maar dat zegt niets. Nou ja. Als je alles wint word je kampioen. Maar de competitie duurt nog lang. Voor Silvolde nog negen wedstrijden.

Zondagmiddag speelt Silvolde tegen HVV Hollandia de wedstrijd, die in december werd afgelast. Het betekent dat binnenkort de Hoornse Voetbalvereniging opnieuw tegenstander is. Op zondag 29 april gaat Silvolde op bezoek in Hoorn. Maar eerst dus thuis de topper op De Munsterman. Wedstrijden tussen beide teams zitten altijd vol strijd, emotie en spanning. De Noord-Hollanders zijn een geduchte concurrent op de ranglijst en op zoek naar eerherstel. Uit hun laatste twee wedstrijden behaalden ze namelijk nul punten. Vorige week werd thuis verloren met 3-4 van MSC/Amslod. Een week eerder ging in Purmerend de winst naar Purmersteijn met 2-1.

Op Gijs Hakvoort, Lucas ter Maat en Giel Driever na, is iedereen van de selectie fit. Het trio staat trouwens inmiddels wel weer op het veld voor hersteltrainingen, maar maakt nog geen deel uit van de wedstrijdselectie. Er is niemand geschorst. Het betekent dat de technische staf volop kan kiezen en de spelers moeten strijden om een basisplaats. Zo zagen we de laatste wedstrijden opvallende varianten in de basisopstelling.

Silvolde speelt zondagmiddag vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman tegen Hollandia.