b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde2_tktweede1.jpg

Donderdagmiddag rond 13.00 uur vertrok het tweede elftal naar Mechelen (zonder G) in Limburg, voor het trainingskamp. Daar waar het weer nog zachter was dan de G. Op de plaats van bestemming ging een pittige training vooraf aan een gezellige avond.

Op vrijdagochtend gingen we op pad voor een stevige wandeling door het Limburgse landschap. Alsof dit nog niet genoeg was daalden we een kleine 40 meter af naar de mergelgrotten. Met een helm op het hoofd en een mountainbike onder het zitvlak fietsten we zo’n anderhalf uur door een gangenstelsel onder de grond.

Het was een uiterst interessante rit van 8 km, maar met weinig vergezichten. Het avondprogramma stond in teken van de jaarlijkse sportprijzen en een indoor zeskamp. De hoofdprijs ging naar Ivar Verlangen, die in een spannende finale Jesse Berntsen versloeg met yahtzee.

Wordt vervolgd!