b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_3_20172018_3_elftal_IMG_1860-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

De uitwedstrijd naar Duiven had heel wat voeten in de aarde. We hadden te maken met maar liefst  8 spelers die om diverse redenen niet aanwezig waren. Ons team werd aangevuld met Jesse Berentsen 2e elftal en 4 spelers van de A1 Kevin Ikink, Stijn Berendsen, Jurre Wissing en Rick Greven. Jongens nog heel erg bedankt hiervoor!

Walter van Leuteren en ik zelf hadden uiteindelijk iedereen in de auto’s gekregen. Sommige een beetje opgepropt maar we konden weg. Althans dat dachten we. Zeg ik tegen trainer Walter "zo we kunnen gaan, met de bidons en waterzak in de aanslag."  Maar dan komt het.... wat nu, geen auto meer. Geen probleem toch dan maar op de fiets. We moeten toch over de autobaan en daar mag je toch 130 rijden! Dus dat moet goed komen. Een gek gevoel is het dan toch dat de redder in nood de persoon Luuk Tuenter was. Deze deed vandaag bij het 2e mee maar had spijt met ons en we mochten zijn auto lenen. Dank nog hiervoor Luuk!!

Dan D.V.V. 2. Zij stonden op de 3e plaats. Dus er werd weer wat gevraagd van ons. Veel omzettingen bij ons zelf waren het gevolg en alles een beetje aangepast. Zelfs met een wat andere speelwijze zijn we begonnen 4-3-3. Na 8 minuten spelen geeft Jesse Berentsen een diepe bal op Sendric Kathalina. Deze passt vervolgens perfect de bal op Mohammed Asik, die op zijn beurt met een schitterende lob over de doelman de 0-1 binnen schot. Omdat we slordig balverlies leden op het middenveld komt DVV al snel op de 1-1. Een vrije trap genomen door Jari Lucassen werd door DVV niet goed weggewerkt en Jesse Berentsen kan daarom de 1-2 aantekenen.

Zeker in deze fase hebben we goed gespeeld en diverse kansjes gehad. Het was zeker niet onaardig om te kijken. Maar in de 31.55 minuut, volgens Hein, werd een voorzet van DVV goed benut en waren we niet helemaal alert genoeg. De stand werd daardoor 2-2. Dan krijgen we een fase die we maar snel moeten vergeten. Want we helpen DVV hier wel heel gemakkelijk om te kunnen scoren. De ruststand is uiteindelijk 3-2.

In de tweede helft spelen we DVV zomaar de bal de voeten. Daar weten ze natuurlijk wel raad mee en deze kans benutten ze, 4-2, De 5-2 is gemakkelijk weggegeven. Zelf scoren we ook nog een keer. Een ingooi van Jari wordt door Sendric doorkopt en Mohammed kan hierdoor zijn 2e doelpunt maken 5-3.  Dan helpen we zelf nog een dot van een kans om zeep zodat de eindstand op 5-3 blijft staan.

Eigenlijk hebben we niet eens zo slecht gespeeld. Met zoveel andere spelers kan het ook haast niet anders. Maar ik blijf erbij als we die fouten niet hadden gemaakt dan................. ALS dat komt altijd weer terug hé. Nogmaals alle invallers hartelijk bedankt voor het meespelen.

Opstelling:
Thomas van Braak – Joris van Braak – Tim Roordink – Daniel Siemes – Mohammed Asik (2) – Sendric Kathalina – Jari Lucassen – Jesse Berntsen (1) – Jurre Sanders- Kevin Ikink – Stijn Berendsen
Wissels: Jurre Wissing – Rick Greven