P1410627-(900x600)

Op deze winterse zaterdag morgen waren we de gastheer van VIOD. Dit is altijd een mooi affiche, VIOD staat bekend om haar leuke attractieve voetbal. De eerste 10 minuten golft het spel op en neer en zijn er kansen voor beide partijen. VIOD heeft licht overwicht en komt ook als eerste tot scoren. Gelukkig voor Silvolde is het wel een eigen goal, hetgeen dus 1-0 betekend! Dat is een lekkere opsteker, nu proberen de voorsprong vast te houden. Met enig kunst en vliegwerk lukt dit, al is het van tijdelijke aard. Net voor de rust valt uit de corner toch de meer dan verdiende tegentreffer en gaan we derhalve met een tussenstand van 1-1 de rust in. In tegenstelling tot veel van onze voorgaande wedstrijden komen we nu wel scherp uit de kleedkamer en komen we de eerste 10 minuten zonder kleerscheuren door. Helaas zijn we niet bij machte om nog echte kansen te creëeren, hoezeer een ieder ook z’n best doet. Eerlijk is eerlijk, VIOD is vandaag de betere ploeg. Wat slimmer en feller in de duels en goed positiespel, daar hadden we onze handen vol aan. Uiteindelijk weet VIOD ook nog de 1-2 en 1-3 te maken wat tevens de eindstand is.

Conclusie van vandaag: we hebben een dapper strijdend Silvolde JO11-1 gezien, die er met heel hard werken alles aan heeft gedaan om een goed resultaat neer te zetten. Met vlagen werd er ook alleraardigst gevoetbald, maar het was net niet genoeg om aanspraak te kunnen maken op een goed resultaat. We gaan gewoon weer lekker hard werken van de week op de training, om ons klaar te stomen voor de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Gendringen. Wederom een mooi affiche van 2 teams die aan elkaar gewaagd zijn. Komt dat zien, zaterdag 2 december trappen we af om 10:00u!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's