Team JO11-2

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_e2_20172018_JO11-2.jpg

Afgelopen zaterdag was de grote topper tegen het ongenaakbaar lijkende DZC'68 E14G. Alle wedstrijden werden tot nu gewonnen. En met 80 doelpunten voor is het de trotse koploper.

Silvolde JO11-2 vertrok echter vol goede moed voor de tweede maal richting Doetinchem. Onze aanvoerder Jelle was afwezig maar met Efe weer in onze gelederen begonnen we fanatastisch aan de wedstrijd. DZC'68 werd in de beginfase compleet overrompeld. Met twee prima doelpunten van Efe kwamen we dan ook verdiend met 0-2 voor.

De paniek sloeg toe bij onze tegenstander. Dit hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Met een uitval werd de achterstand, door een van richting veranderd schot, nog wel verkleind tot 1-2. Maar opnieuw was het Efe die uit een prachtige corner van Willem de 1-3 binnenkopte. Brinn vergrote de voorsprong zelfs nog naar 1-4 toen hij alert reageerde bij een klutsbal.

Wat een weelde. Bij de koploper met 1-4 voorstaan. En ook nog eens volledig terecht. Of misschien moeten we zelfs zeggen. We stonden maar met 1-4 voor. Want het regende kansen voor Silvolde. Met andermaal een counter goal kwam de koploper terug tot 2-4. Dit was tevens de ruststand. Silvolde had een prachtige eerste helft achter de rug en een 2-5 of 2-6 ruststand had zeker gekund en zou ook verdiend zijn geweest.

In de rusten wisten we dat we de wedstrijd zeker nog niet gewonnen hadden. DZC'68 stond tenslotte niet voor niets bovenaan. DZC'68 kwam terug tot 3-4 en een bloedstollendspannende fase volgde. Silvolde vocht voor wat het waard was en had pech dat het de tweede helft net niet koel genoeg bleef voor het doel. Zo bleef de waarschijnlijk bevrijdende 5e treffer uit. Vlak voor tijd sloeg het noodlot dan toch toe en werd het uitblijven van onze treffer afgestraft. Een als voorzet bedoelde bal zeilde over alles en iedereen heen en was zelfs onze prima doelvrouw Jula te machtig, 4-4. Niet lang daarna floot de scheidsrechter af.

Vooral genoten van een fantastische wedstrijd van de JO11-2. Maar toch ook wel een klein beetje balend dat net niet hadden weten te winnen.