b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_e3_20172018_JO11-3.jpg

Ok, Varsselder is niet een heel groot dorp maar om er nou aan voorbij te rijden is ook een kunst. Onze leiders bewijzen dat het toch mogelijk is en we rijden er ook nog eens braaf achteraan. Bas heeft een excuus want hij heeft zijn kersverse Prinses Metwaldus de 55e de hele avond en nacht moeten begeleiden. En naar huis gaan daar had ze lak an!.....Maar Tycho reed dus….??. Goed uiteindelijk heeft het een minuutje gekost maar het was een komisch gezicht.

Tuurlijk stond JO11-3 op tijd op het veld van GWVV en de jongens zagen er nuchter uit wat wel nodig is want het zou een lastige wedstrijd worden. We hebben een grote groep maar deze is vandaag wat uitgedund want Nathan is de JO11-4 te hulp geschoten en Tess moet even bijkomen van een avond bij ’t Molentje en een nat lapje op het voorhoofd van mama leggen.

Wat jongens en meisjes betreft gaan we vandaag gelijk op want GWVV is ook een gemengd team. Die in de eerste minuut al laat zien dat ze goed zijn want na balverlies in de verdediging is het al 1-0. Dat maakt Silvolde even wakker en ze zetten een tandje bij, Anil schiet vanuit een corner op de lat. Dat had een snelle gelijkmaker kunnen zijn. Varsselder weet snel door te stoten naar de 2-0. De jongens en meiden van GWVV zijn snel, als ze los komen moeten onze “jongens” alle zeilen bij zetten om de bal te veroveren. De counters zijn gevaarlijk, ze schieten nog een keer op de paal. Daarna probeert Lucas het voor Silvolde maar Varsselder weet tot 3-0 te komen. Er moet nu echt wat gebeuren anders raken we te ver achterop, we hebben wel kansen en Lucas weet er één te benutten 3-1. Hierna is het weer de beurt aan Varsselder en het is 4-1. Met een eenmansactie brengt Anil ons weer dichterbij 4-2. Maar ze laten niet los met prachtige bal boven in de goal pakken ze weer een punt, de ruststand is 5-2.

Na de rust gaat het gelijk verder met de doelpunten in een mooie combinatie Anil – Sil naar Lucas weet laatstgenoemde te scoren, 5-3. Zouden we nu verder kunnen aansluiten….In het achterveld moeten Thijs, Dogac, Willem constant vol gas geven om de aanvallen te onderscheppen. Het eist zijn tol want ze maken de 6-3. Voorin probeert Fleurien los te komen en ze weet uiteindelijk voor het doel te komen jammer genoeg gaat deze naast. Fleurien speelt een goede wedstrijd en zit de “gelen” op de hielen maar die weten nogmaals te scoren 7-3. Aan de zijlijn weten we dat het gedaan is, deze wedstrijd moeten we als verloren noteren. Een klein foutje van Thimo wordt ook nog eens afgestraft met de 8-3 . Ik ben zeker dat als we met een gelijkspel de rust in hadden gekund dat we uiteindelijk gewonnen hadden maar deze theorieën helpen ons nu niet verder. Er is in ieder geval weer genoeg stof voor de trainingen. Tot volgende week.