20171118 JO11-3 (4 van 14)

Vandaag een thuiswedstrijd tegen DZC Doetinchem. Ondanks dat het niet heel vroeg is missen we toch nog heel wat spelers. Achteraf blijkt dat er toch wat gewoonte dieren in ons team zitten want zij zitten te wachten in de verkeerde kleedkamer. Klopt, dat omkleden in kleedkamer 3 wellicht wat ongebruikelijk is omdat we vaak in 7 of 8 zitten maar het staat echt op het info bord bij de ingang van de Sportclub. Uiteindelijk komt dat goed maar we hebben er ook nog een paar die maandag wat extra rondjes moeten lopen omdat ze de warming up gemist hebben. Dit vergemakkelijkt wel het maken van een opstelling. Tycho deelt vandaag onze jongens en meiden in en ik mag in afwezigheid van Bas ook een duit in het zakje doen wat aanwijzingen van de Zijlijnbetreft. Wij zijn er dan ook erg op gebrand om te winnen want we kunnen Bas niet onder ogen komen met verlies.

Bij de start van de wedstrijd heeft Fleurien al direct een mooie actie en heeft ook al een schot op doel gelost. Nathan heeft in de eerste minuten ook al een kans om te scoren maar de keeper van Doetinchem weet dit te voorkomen. Jet krijgt nog een lelijke bal in haar nek te verwerken en moet even langs de kant bijkomen, vervelend want zij zat er goed bij. Na 10 minuten spelen weet de tegenstander ons toch te verassen vanuit een corner en komen we op achterstand 0-1. Silvolde moet oppassen want her en der vallen er gaten en ze laten zich makkelijk van de bal af zetten. Anil krijgt een mooie kans maar de bal gaat naast. Deze fout maakt hij kort daarna goed en zet ons weer naast Doetinchem het is 1-1. Dat Fleurien goed bezig is wordt opgemerkt door de tegenstander want ze wordt onderuit gehaald. Kort daarna maakt Doetinchem de 1-2. Thimo heeft een mooie ingooi die uiteindelijk richting het doel gaat ben er niet meer zeker van maar hier kwam nog geen punt uit maaruiteindelijk weet Anil wel te scoren. 2-2. Dit zou een mooie ruststand zijn maar het wordtmet een achterstand ranja drinken 2-3. De rust zal wel gebruikt moeten worden om nog wat sturing te geven want het is nog niet goed genoeg.

20171118 JO11-3 (9 van 14)

Helaas wordt het er niet beter op bij het begin vande 2e helft ook al hebben we een corner mee waaruit we zouden moeten scoren, hetzijnde Doetinchemmersdiede punten maken. Het staat 2-4 en kort daarna 2-5 achterin worden dezelfde fouten gemaakt, het middelveld werkt niet mee en Silvolde laatderuimte voor DZC. Nathan staat de 2e helft in het Silvoldse doel en Mike staat in het veld. Mike maakt zijn positie waar en scoort 3-5. Dit is helaas nog geen opmaat naar een doelpuntenreeks want Doetinchem weet wederom te scoren. De irritatie loopt op binnen JO11-3 en dit maakt dat men nog niet klaar ismet scoren 3-7. Dit is echt balen weet niet hoe wij dit Bas moeten brengen. Wat er dan gebeurt weet ik niet precies maar vanuit het niets zetten ze alles op alles en beginnen ze daneindelijkmetvoetballen. Anil brengt hoop met 2 snelle goals 5-7. We moedigen de ploeg aan met alles wat we in ons hebben maar er isweinig tijd. DZC probeert deze tijd vol te maken met wat treuzelen maar wescoren weer, 6-7. Uiteindelijk op het randje van het fluitsignaal wordt het 7-7. Ik zat er zo in dat ik vergeten ben wie de laatste punten hebben gemaakt maar uiteindelijk was het de inzet van het hele team. Het is gelijkspel maar ik had een gevoel vanwinstbijhet fluitsignaal. Het was een super spannende wedstrijd maar ik zou wel willen voorstellen om volgende week vanaf de eerste minuut te beginnen met voetballen.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's