20180407 Silvolde JO13-3 - SJO MEC-Bredevoort JO13-2G-16

Na lang wachten op een verslag van een van de leiders van JO13-3 duurde mij wat te lang als supporter. Maar als alles tegenzit en ook alle wedstrijden met grote cijfers worden verloren, moet ik eerlijk zeggen dat de twee leiders Michel en Chris zeer positief bleven. Het is dan ook begrijpelijk dat je geen zin hebt om een verslag te schrijven. Het is ook jammer dat het bestuur helaas niet ingreep maar goed.  De leiding heeft toch nog het team bijeen weten te houden en dat is vaak heel moeilijk kan ik je zeggen. Maar na alles is dat aardig gelukt petje af. Helaas stopte Jaap ermee, hij wilde atletiek gaan doen en ik spreek namens het team heel veel succes .

Na ook hard trainen op de woensdag door Martijn Meerdink en René Bot werd vorige week alles eindelijk eens beloond. Het team van Silvolde JO13-3 pakte eens een punt door een gelijkspel tegen Neede.

Maar vandaag scheen gelukkig de zon en ik zag een Silvolde dat alles liet zien wat het in zich had. Er werd goed over gespeeld, maar er blijven altijd punten voor verbetering maar met nog zeven wedstrijden te gaan verwacht ik alleen maar positieve dingen en aan de supporters zal het zeker niet liggen. Ook vandaag lieten zij zich horen en zagen dan uiteindelijk de eerste overwinning die ook zeer terecht was van Silvolde JO13-3. Ik zou zeggen als trouwe supporter ga zo door en dit geldt ook voor de leiding, dit hebben jullie verdiend na hard werken.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's