20180414 FC Trias JO13-6 - Silvolde JO13-3-20

Zaterdag 14 april 2018. 7.15 uur de wekker gaat. Best vroeg, maar ach we staan fris en fruitig op en we zijn helemaal klaar voor de wedstrijd. We hebben er zin. Na de overwinning van vorige week hebben we hoge verwachtingen van onze jongens. Met 12 spelers rijden we naar Winterswijk. Inez is helaas geblesseerd en ook Job en Rick moeten we om deze reden nog missen.

Inmiddels is het 11.00 uur en de wedstrijd begint. Het zonnetje prikt lichtjes door de bewolking heen. De jongens gaan voortvarend van start. En spelen direct op de helft van Trias. Maar Trias weet de andere helft te bereiken. En weten er een corner uit te halen. Deze wordt netjes onderschept door Teike, waarbij Teike de bal mooi naar voren trapt.  Hij lost deze aanval netjes op.  Trias weet de druk er op te houden en speelt meer op Silvolde zijn helft.  Een schot op doel weet Stan goed af te weren. Silvolde herpakt zich en wint meer terrein van Trias en dit resulteert in een doelpunt van Jay. Stand 0-1. Ondanks de goede reddingen van Stan weten we toch niet op voorsprong te blijven en weet Trias te scoren met een paar minuten voor de rust.  Dit is echt even slikken. Want de jongens en de meiden doen hun uiterste best. Stand 1-1. Maar goed, Silvolde gaat in de aanval en Jay ziet kans om te scoren maar schiet naast.  We gaan met gelijke stand de rust in.

Na een peptalk van ons ster-leiders beginnen we aan de tweede helft. Silvolde weet weer terrein van Trias te bemachtigen en creëert daarbij verschillende kansen.  Alleen wil de bal maar niet het doel van Trias in. Trias laat dit niet op zich zitten en komt terug. Alleen wil bij Trias de bal wel het doel in. Stand 2-1. Kort daarna is er nog even onduidelijkheid of er een derde doelpunt door Trias is gescoord. Maar Stan wist de bal nog net van de lijn te houden en dit had de scheidsrechter goed gezien. De laatste uitbraak van Silvolde net in de laatste minuut wordt afgevlagd i.v.m. buitenspel. Eindstand 2-1. Al en met al een hele mooie wedstrijd, waarbij Silvolde qua spel eigenlijk had moeten winnen.  De jongens en meiden heb goed gestreden en hard gewerkt.

De schrijvers van dit verslag dagen voor volgende week een ander uit om het verslag te schrijven. Wie gaat deze uitdaging aan 😊?

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's