b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_c1_20172018_JO15-1.jpg
Na de eerste overwinning van de JO15-1 vorige week tegen DZSV moest er vandaag aangetreden worden tegen het ook laag staande Gendringen. Er zouden wellicht weer 3 punten gehaald kunnen worden, zodat we ons mooi in de middenmoot konden spelen. Gendringen maakte slim gebruik van de dispensatieregeling en liet een paar JO17 spelers mee doen (wat vandaag mede ook het verschil maakte). Maar niet alleen hieraan heeft het uiteindelijk gelegen dat wij aan het einde van de 70 minuten met lege handen stonden en Gendringen de 3 punten mee kon nemen.

Net als vorige week begonnen we slap aan de wedstrijd en werden er veel te veel duels verloren. Ondanks de voorbespreking, zag ik helaas weinig terug van de vooraf gemaakte afspraken en werd er op goed geluk gevoetbald. We kwamen dan ook terecht 0-1 achter. Ondanks ons matige spel kwamen we net als vorige week terug in de wedstrijd en dacht ik de rust zelfs met een 2-1 voorsprong te gaan halen. Maar in de laatste seconde van de eerste helft kwam Gendringen langszij en werd de rust met een 2-2 stand behaald.

In de rust heb ik nog geprobeerd om het heilige vuur boven te krijgen en er meer pit in te krijgen. Helaas was vandaag zo'n dag dat het niet meer lukte om de knop om te zetten om er met volle overgave voor te gaan. We stonden binnen 5 minuten na rust op een 2-4 achterstand en eigenlijk was de wedstrijd al gelopen. Het laatste half uur hebben we nog 1 op 1 gespeeld achterin en 4 spitsen neergezet, maar tot echte kansen heeft het niet meer geleid. Vlak voor tijd scoorde Gendringen nog de 2-5. Hiermee staan we bij de ondersten en doen we ons echt zelf te kort. Maar als we er nog een paar mooie wedstrijden van willen maken in november en december dan zullen we toch echt met een andere instelling het veld in moeten.

Maar dat mogen we volgende week uit tegen VVG'25 laten zien.