EOS-70D__2017_11_25_00012709

Na een verdiende maar toch onnodige nederlaag vorige week uit tegen VVG'25 JO15-1 waren we vandaag gastheer voor Zutphen. Op papier gezien wederom een zware tegenstander gezien zij al 10 punten meer behaald hadden dan wij tot nu toe. Na een slechte warming up, waar we 2 blessures oplopen door concentratiegebrek neem ik de mannen toch nog even mee de kleedkamer in om ze op scherp te zetten. Of het mijn donderdspeech was of niet, maar Silvolde speelde een erg goede 1e helft en kwam meer dan terecht op een 2-0 voorsprong. We geven voor de rust echt geen enkele kans weg !!

Wederom 2 doelpunten voorsprong ! Deze stand hebben we dit jaar al zeker 5 of 6 keer eerder gehad en even zoveel keren hebben we geen of slechts 1 punt overgehouden aan zo'n mooie tussenstand. Je zou van een syndroom kunnen spreken.........

Maar dit keer zou het ons echt niet meer gebeuren zeiden we in de rust tegen elkaar. Helaas kwam van dit alles niets terecht. Na slechts 57 seconden in de 2e helft stond het 2-1 en na 2 minuten en 33 seconden zelfs 2-2. Daar gingen we weer. Tot overmaat van ramp stond het 13 minuten na rust zelfs 2-4. Erg teleurgesteld was ik op dat moment over hoe de doelpunten min of meer wegggeven werden. Maar ook net als in andere wedstrijden begonnen we in eens wel weer te voetballen en met volle overgave werd de aansluitingstreffer gezocht en gevonden 3-4. 10 minuten voor tijd maken we zelfs de dik verdiende 4-4 en ook in de laatste paar minuten maken we de meeste aanspraak op de winst. Helaas eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Het zoveelste onnodige puntverlies.

Toch overheerste uiteindelijk na de teleurstellende 13 minuten in de 2e helft de trots op dit elftal wat niet zo maar opgeeft en wederom in dit seizoen laat zien dat ze de rug kunnen rechten. Volgende week de volgende poging om het zoet van de overwinning te gaan proeven en dat moet met deze inzet zeker een keer gaan lukken !!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's