120_3467_Rabo-logo_29706679.jpg

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Graafschap draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Sportclub Silvolde wil dit geld investeren in de jeugdopleiding.

Stem op Sportclub Silvolde !

Via de post hebben onze leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van donderdag 5 april tot en met donderdag 19 april 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem is geld waard.
Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete clubs! Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen! Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons via telefoonnummer 0314 – 44 25 00 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer.

Klik hier om je stem uit te brengen.