b_333_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_ballenhok5.jpgVoetbalvrienden!

Hoi trainers van sportclub Silvolde, deze week heb ik voor de zoveelste keer vol ergernis het ballenhok bekeken. Overal lagen de hoedjes, pionnen en hesjes behalve op de plek waar deze horen. Bijna wekelijks leg ik dan maar weer alles op de plek terug.

Ook de compressor met de welbekende nippel is voor veel trainers een lastig onderdeel om weer keurig aan het haakje te hangen. Veel trainers gooien deze met weinig respect in de hoek met als gevolg dat ik dit seizoen al 12!! Nippels vervangen heb. Het klapstuk was deze week toch wel dat zelfs het glas van de drukmeter er maar was uitgegooid, echt ongelofelijk!

Vandaag heb ik maar weer eens de bezem door het hok gehaald, pionnen terug gezet, hoedjes in de schappen gezet en overtollige rotzooi in de kliko gegooid; heerlijk om vrijwilliger te zijn.

Bij deze mijn verzoek om het ballenhok met z’n allen netjes en opgeruimd te houden, dus schroom niet om een keer de bezem er doorheen te halen of collega trainers aan te spreken wanneer zij verstek laten gaan.

Oja, wie de voetbalschoen past, trekt hem aan. Bedankt allemaal voor de medewerking.

Groetjes Maikel

b_333_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_ballenhok2.jpgb_333_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_ballenhok1.jpg

b_333_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_ballenhok4.jpgb_333_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_ballenhok3.jpg