b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_b1_20172018_JO17-1.jpg
Beste sportvrienden,

We hebben helaas deze week moeten besluiten om de JO17-1 terug te trekken uit de reguliere competitie. Reden ligt in het feit dat gedurende het seizoen het aantal spelers afnam, door langdurige blessures en deze week een geplande verhuizing van de keeper. Dit bracht het aantal spelers op 8, te weinig om aan te vullen vanuit andere elftallen en ook om kwalitatief goed weerstand te kunnen bieden in de competitie.

Gelukkig hebben we de resterende spelers kunnen verdelen over andere elftallen, zodat deze qua aantallen en kwaliteit ook een positieve impuls krijgen naar het einde van het seizoen.
Altijd jammer natuurlijk om zo’n besluit te moeten nemen, maar op deze manier kunnen we de spelers en de overige elftallen wel laten voetballen en met meer plezier.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie Spcl. Silvolde/vv Terborg

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teams_regionaal_terborg_logo_groot_VV_Terborg_logo_350__Small_.jpg
b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teams_regionaal_silvolde_logo_groot_logospclgroot.jpg