b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_rsl1_20172018_JO8-1.jpg

Tijdens de warming-up werd er voor het eerst dit seizoen wat ijsvorming op de mat geconstateerd door de spelers. Een teken voor een goede warming up. Tijdens het inschieten van Jelte werd al gelijk duidelijk dat hij er zin in had en daarom ook scherp was. Na het eerste fluitsignaal gingen de zwart-witte er volop tegenaan en resulteerde na een 1 op 1 aktie van Noah in het eerste doelpunt. Klein feitje: Wanneer Noah de openingstreffer maakt is dat een garantie voor een mooie overwinning. Na een paar minuten onderschept Stijn W de bal op het middeveld en neemt hem op de pantoffel en de 2-0  is een feit. Niet veel later een scrimmage voor het doel en El Niemeijer pruts het balletje langs de doelman 3-0. Na een mooi schot van Joes die nog prima gepareerd wordt door de doelman haalt Noah genadeloos uit en jaagt de bal in de touwen. De keeper heeft de bal alleen maar voorbij horen suizen, pfffff, 4-0. Niet veel later pakt Ozzy de bal op rond de middenlijn en dribbelt erop los en schuift met het linkerpootje de bal geplaatst onder in de verre hoek, heerlijke aktie van onze links buiten, 5-0!! Oja, El Niemeijer besluit maar weer eens op eigen houtje de bal in te dribbelen en kan de weg naar het doel ongestoord afleggen en poft de bal boven in de touwen, 6-0. Uiteraard kwam Varsseveld er in de eerste helft af en toe wel uit maar achterin stond ons slot op de deur Siem als een echte laatste man alles op te ruimen en steekballetjes rond te strooien, mooi om te zien.

Tijdens de rust was de ranja heerlijk en werd de accu weer opgeladen, ook werd er even een wisseling van doelman doorgevoerd zonder overleg met de trainer, mooi om te zien en zich van geen kwaad bewust. Stijn W in het doel en Jelte op oorlogspad om te scoren. Na de aftrap weer een mooie aktie van de dribbelkoning Joes die stuit op de doelman maar in de rebound maakt onze Benjamin van het team Fenn prima af en is de 7-0 een feit. Noah prikt de derde er in en 8-0 op de teller en spreken we van een echte Hattrick. Stijn W staat in het doel en ziet een tegenstander op zich af komen en komt prima uit, echter een bal op de middenlijn klem vast pakken is niet geheel volgens de regels, is ook wel onduidelijk zonder 16meterlijn (red.) De vrije trap die volgt wordt met een mooie duik nog geparreerd maar de rebound wordt er ingetikt door Varsseveld, aangezien heel Silvolde het de jongens uit Varsseveld wel gunde, ook mooi om te zien. El Niemeijer gaat weer on tour en maakt de 9-1 na een mooie aanval over 4 schijven en 10-1 uit een dropkick. Oscar scoort ook weer na de zoveelste paas van Joes, en echt waar de paas is nog mooier dan het doelpunt, Iniesta is er niks bij!! Tussendoor maakt Varsseveld nog een doelpuntje en is Jelte nog steeds druk om te scoren en uiteraard gaat dit na een 1 op 1 met de doelman lukken, 11-2. Nog steeds staat Siem achterin en is met geen mogelijkheid in de spits te krijgen om de weddenschap met Roel te winnen. Siem verliest liever de weddenschap dan een tegendoelpunt te moeten incasseren, echte verdedigersmentaliteit! Stijn N sluit de ochtend af met wederom een knal van wel 20 meter, Koeman was er niks bij.

Mannen, we hebben een prachtige eerste seizoenshelft erop zitten met mooie indrukwekkende overwinningen, goed samenspel, veel trainingsarbeid en vooral veel plezier. We gaan nog een paar keer lekker trainen en dan maken we ons op voor een nieuwe seizoenshelft met nieuwe uitdagingen.