Ronaldo, Yamal en Nagelsmann: recordbrekers dit EK

Vandaag om 18:00  Omdat het eerste EK pas in 1960 werd gehouden, zijn er nog altijd genoeg records die gebroken kunnen worden. Vandaag nemen we een kijkje naar enkele records die dit toernooi al sneuvelden. meer »

Wie is Martin �d�m, cultheld van dit EK?

Vandaag om 12:00  In 2016 was het Gábor Király, de Hongaarse keeper die opviel door zijn wijde, grijze joggingbroek. Ook op dit EK lijkt Hongarije weer verantwoordelijk te zijn voor het leveren van een cultheld. Ditmaal gaat het om Martin Ádám, de Hongaarse versie van Wout Weghorst die tijdens een korte invalbeurt veel fans wist te winnen.  meer »

Het einde van de Belgische gouden generatie

Vandaag om 10:00  Jarenlang hadden onze zuiderburen selecties om jaloers op te zijn. Tot een prijs kwam het echter niet. Hoewel België nog altijd derde op de FIFA wereldranglijst staat, behoort het niet meer tot de favorieten op dit EK. De gouden generatie is passé, zo bleek ook gisteren tegen Slowakije. meer »

Voorbeschouwing: Nederland ? Frankrijk, d� kraker in groep D