Nieuws voor de Vrijwilligers

Energie besparen in Silvolde: Help je ook mee als vrijwilliger?

15 februari 16:15  Het is veel in het nieuws: de energieprijzen zijn flink gestegen. Daardoor hebben steeds meer mensen moeite met het betalen van de energierekening. Ook zijn veel huizen nog niet goed geïsoleerd. Dit alles leidt tot een hoog energieverbruik en een hoge rekening, ook bij inwoners in Silvolde. Zeker bij mensen met een minimum inkomen kan het vervelend uitpakken. Om inwoners te helpen energie te besparen heeft Silvolds Belang een initiatief gestart, waarvoor ze vrijwilligers zoekt. Als Sportclub met een duurzaamheidsambitie ondersteunen we dit belangrijke en sympathieke initiatief van Silvolds Belang graag. meer »

Clubhuis vrijwilligers in het nieuw

14 februari 17:45  Ons clubhuis is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek tijdens wedstrijden, na trainingen en in de derde helft. Deze wordt gerund door ons enthousiaste team van clubhuisvrijwilligers, die als gastvrouw of gastheer mede het gezicht van onze vereniging voor bezoekers van het sportpark en clubhuis bepalen. Om dit gezicht verder vorm te geven is het team in het nieuw gestoken passend bij onze clubkleuren, trots ons logo dragend en zo service “met plezier naar resultaat” te geven.meer »

BEDANKT !!

23 januari 22:45  Aan de jeugdafdeling van Terborg/Silvolde, het bestuur van Terborg en het bestuur van Silvolde. meer »

Belangrijke en veranderende rol van vrijwilligers bij een sportvereniging

19 januari 15:15  Een inzichtelijke en herkenbare animatie van de KNVB over het verenigingsleven, de geschiedenis en welke vragen er gesteld kunnen worden met betrekking tot vrijwilligers en inzet van leden voor de club in een veranderende wereld.meer »

In memoriam Fred Wolters

22 december 14:15  Ons verenigingslid en oud-vrijwilliger Fred Wolters is op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor overleden. Fred was bijna 50 jaar lid van onze vereniging. Hij was een groot clubman en een stille kracht achter belangrijke activiteiten, zoals het kantinebeheer.meer »

In memoriam Chris Heitink

9 december 12:15  Oud bestuurslid Chris Heitink is 2 december plotseling overleden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!