Latje trappen in Zelhem.

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen ZZC'20 JO9-1 op het programma. We waren er al vroeg en hadden er zin in. Gelijk vanaf de aftrap gaan we vol in de aanval.

Dex haalt verwoestend uit en de bal komt op de lat. Loek pakt de bal weer af van de tegenstander en schiet op de keeper. De keeper van ZZC kan vandaag z'n borst natmaken. Volgende aanval weer een schot van Dex op de keeper maar die klemt niet en het is Gijs die koelbloedig de 0-1 maakt. Doordat we met z'n 5-en in de aanval gaan vergeten we even te verdedigen en kan Finn al het Zelhemse geweld niet stoppen. We komen 2-1 achter. Even terug naar de basis met Loek, Dylan en Django in de verdediging.

We gaan weer door maar de bal wil er niet in vandaag. Ilja schiet net naast, waarna Dex en Gijs wederom de lat laten trillen. Eindelijk maakt Dex de 2-2, maar we krijgen al snel weer de 3-2 om de oren voor rust.

Na de rust vliegt Dex naar voren en maakt de 3-3. Ilja is ook gebrand op z'n goal, maar helaas gaat zijn poging net naast. De volgende aanval is wel raak en Gijs schiet met een volley de 4-3 erin. Zelhem komt weer terug op 4-4. Gijs komt op stoom, maar het wil niet lukken. Na de paal, de lat, het zijnet en over, schiet hij dan eindelijk de 5-4 erin. Dylan gooit er een schepje bovenop en maakt na zijn lange afwezigheid door blessureleed eindelijk zijn goal 6-4. De buit is binnen, denken we, en we zakken in. Er komen nog kansen van Dylan, Gijs en Dex maar de bal wil er gewoon niet in. Het is ZZC die onverwacht er nog 2 intikt, eindstand 6-6. Plus 5x lat, en 2x paal voor Terborg/Silvolde, maar helaas... daar waren vandaag geen punten mee te verdienen.

Goed gespeeld mannen, op naar volgende week!

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!