Datum

14 augustus 2021 13:00

Accommodatie

Onbekend

Op een zonovergoten zaterdag mocht Silvolde 3 voor het eerst in 10 maanden weer de wei in. Met een selectie van verschillende teams, werd er aangetreden tegen v.v. Terborg 2 (zaterdag 4e klasse), een ware lokale clash der titanen. Ondanks dat wij in de 1e helft positioneel het goed hadden staan en weinig kansen weggaven, gingen wij toch met een 1-0 achterstand de rust in. In de 2e helft ging het nog steeds gelijk op, grote kansen voor Silvolde waren er echter niet en Terborg kwam terecht op 2-0. Dankzij een penalty van Bram Sprenkeler werd het nog even spannend, 2-1. Jammer genoeg wist Terborg nog één keer van afstand aan te leggen en te scoren waardoor er met 3-1 werd verloren. Ondanks dit alles hebben wij de tegenstander in de 3e helft laten zien wat we waard waren.