Lekker knallen voor de beker met 3-2 winst, en genieten van de derde helft

Lekker knallen voor de beker met 3-2 winst, en genieten van de derde helft

Silvolde 5 (zon)

3 - 2

Westendorp 2 (zon)

Competitie

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 133

Datum

5 september 2021 10:00

Scheidsrechter

B. Mellendijk

Accommodatie

Sportpark De Munsterman
Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

IMG-20210905-WA0010_b.jpg

Na lang wachten mochten we weer lekker de wei in voor de beker, knallen tegen Westendorp was het idee. Het enthousiasme droop er vanaf en iedereen had er zin in!

De eerste helft moesten we nog even wennen en hielden we ons nog aan de anderhalve meter regel van Rutte en de Jonge. Dit zorgde hier en daar voor wat onhandigheid en na een half uur stonden we 0-2 achter. Het was ff achter de oren krabben en het moest gewoon beter… We hadden mazzel dat de keeper van Westendorp het met ons te doen had en hij hielp ons een handje door een corner van Luc in het doel te boksen. Rusten met een 1-2 achterstand. 

De tweede helft begonnen we beter, hadden meer controle en Westendorp kwam er eigenlijk niet meer uit. Het duurde niet lang voordat Rick de aansluitingstreffer maakte, dit had Sim overigens niet door. Toen begonnen we te drukken en gingen vol voor de winst. Alleen we scoorden maar niet en de tijd begon onze grootste tegenstander te worden. Uit een, in de ogen van Westendorp, discutabele corner viel toch de 3-2. Een afstandsschot van Jaap werd van richting veranderd en ging erin. Weer een eigendoelpunt, Jaap heeft dus niet gescoord. Dat was ‘m, winst! Daarna smaakte de derde helft naar meer.

Volgende week moeten we weer voor de beker tegen een tegenstander op een tijdstip, een uit of thuiswedstrijd. Tot dan! 

20210905_124454b.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!