Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 133

Westel Oude Aaltenseweg 1
7051HL
VARSSEVELD
tel. 0315-241036

Na de winst van vorige week tegen Westendorp mochten we vandaag aantreden tegen Varsseveld 5 voor de beker. Vorige week had  Varsseveld met 10-0 gewonnen, dus 't kon wel eens een lastige pot worden. Bij winst vandaag ligt de weg naar Europa helemaal open...

De eerste helft begonnen we aardig. Varsseveld was wel sterker, maar ze kwamen er niet door. Verdedigend stonden we goed en Varsseveld mocht tot aan de middellijn de bal rustig rond tikken. Daarna stonden we klaar om ze op te vangen en dan snel te counteren. Dit pakte voor ons heel goed uit, Varsseveld maakte drie foutjes, die werden afgestraft. 2x Rick Bourgondieën en 1x Thomas Steverink. Lekker aan de thee met een voorsprong, wat wil een voetballer van Zillewold 5 nog meer.

In de tweede helft gebeurde er eigenlijk niet meer zo veel, weinig kansen aan beide kanten en de kansen die we hadden werden door een gebrek aan inzicht en talent om zeep geholpen. We scoorden nog wel een keer. Fred Gerritsen gaf een fantastische bal op Rick Bourgondieën die zijn hattrick completeerde. Eindstand: 0-4. Daarna welverdiend van de derde helft genoten.

Volgende week gaat het bekeravontuur door tegen VVG. Europa lonkt...

P.S. Veen en Detlef, ja die van de Welkoop en PD houtproducten, hebben nieuwe wedstrijdballen gesponsord. Hulde en bedankt hiervoor!