Silvolde biedt goed partij aan FC Twente in oefenwedstrijd

Silvolde biedt goed partij aan FC Twente in oefenwedstrijd

fc twente 1 (zon)

4 - 2

Silvolde 1 (zon)

Ugalde (penalty)
18'
Ugalde
26'
Rots (penalty)
48'
53'
Roel Gebbinck (afstandschot)
Markelo (afstandschot)
62'
87'
Dion Teloh (kopbal)

Datum

15 augustus 2021 13:00

Accommodatie

Onbekend

FC_Twente.png

Silvolde biedt goed partij aan FC Twente in oefenwedstrijd

(Met input van Stéven Verheijen)

Silvolde 1 speelde zondagmiddag 15 augustus een oefenwedstrijd uit tegen de wisselspelers en reserves van FC Twente 1, dat een dag eerder de competitie in de eredivisie had afgetrapt tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd werd zonder publiek gespeeld. Verlies met 4-2 tegen deze tegenstander is een alleszins redelijk resultaat.

Silvolde begon afwachtend met veel ontzag voor de tegenstander. Hierdoor bleven ons tactisch plan en de uitvoering steken. We gingen rusten met een 2-0 stand. Bij de spelhervatting komen we onfortuinlijk met 3-0 achter door een discutabel gegeven strafschop. We waren op dat moment al veel beter aan het spelen, met name in de opbouw. Via een prachtige aanval afgerond door Roel Gebbinck met een pegel van zo'n 25 m kwamen we terug op 3-1. Twente liep met een fraai afstandsschot weer uit naar 4-1. Vlak voor tijd bepaalde Dion Teloh boven iedereen uittorende met een kopbal uit een hoekschop de eindstand op 4-2. 

Opstelling FC Twente: De Lange (46' Van der Gouw), Everink, Hilgers (46' Staring), Bruns, Markelo, Roemeratoe, Sadilek (46' Dyulgerov), Rots, Cleonise, Ugalde (60' Olde Keizer), Van Leeuwen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!