Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Eindelijk mochten we weer! Na 77 (!) dagen hadden we eindelijk weer een wedstrijd. De ‘bianconeri’ van Zillewold 5 mochten aantreden tegen vv Montferland 5 en wisten dat het wel eens een lastige pot kon worden…

We begonnen goed aan de eerste helft, waarbij we direct de bovenliggende partij waren. Het duurde even tot we scoorden, toen Rick de bal hard in het dak van de goal schoot. Een minuut of tien later scoorde Bram met het langzaamste schot ooit de 2-0.

De tweede helft konden we eigenlijk direct de 3-0 maken. Rick en Bram veranderde in Buurman & Buurman en keken elkaar dom aan en schoten allebei niet… Gelukkig viel de 3-0 niet veel later alsnog. Na een afstandsschot liet de keeper de bal los en kon Thei voor open goal intikken. Dat was nog niet alles! Vlak voor tijd maakte Bram ook nog de 4-0, omdat de verdediging van Montferland dacht dat het buitenspel was en geen actie ondernam.

We hebben verder heugelijk nieuws… (ZWART)-WITTE ROOK! Richmond en Henno hebben deze winter een nieuwe speler gecontracteerd: Sjoerd Vossers! Welkom!