7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Na twee vrije zondagen mochten we eindelijk weer voetballen! SVGG 4 stond op ’t programma. Op deze mooie, half-mistige ochtend hadden we zelf een hele bups publiek. Heerlijk!

De eerste 10 minuten ging het mooi gelijk op met kansen aan beide kansen. Megchelen (die uit de Achterhoek, niet uit Limburg of België) schoot in het begin zelfs van 35 meter op de lat; kwamen we mooi mee weg. Daarna waren ze eigenlijk al moe en toen konden wij mooi combineren. Wij scoorden twee goals vlot achter elkaar en zaten op rozen. Toch kwam de tegenstander nog terug tot 2-1. Wij weer aan de bak en al snel hadden we weer een goaltje gemaakt. HattRick Bourgondiën. Vlak voor rust blesseerde iemand van SVGG zich dusdanig dat er besloten werd om te stoppen met voetballen.

Vreemde manier om zo toch punten te pakken. Volgende week kunnen we hopelijk wel weer de volle 90 minuten voetballen.

We wensen de speler van SVGG een spoedig herstel.