7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

De koploper kwam vandaag op bezoek: VIOD 6. Na de deceptie van vorige week was vooruitgang ons doel deze zondag.

VIOD begon eigenlijk hartstikke goed en wij konden hen maar moeilijk tegenhouden. Uiteindelijk viel de 0-1 ook. De aanvoerder van VIOD rommelde de bal door onze achterhoede en scoorde. Vanaf dat moment werden wij iets sterker en kwamen we een beetje in de wedstrijd. Achterin stond het een stuk Dichter-en op het middenveld bleven we langer in balbezit. Vlak voor rust werd Jaap diep gestuurd, maar in de zestien kreeg hij een trap van de tegenstander: penalty. Thei schoot de bal er waardeloos in met wat hulp van de keeper (cijfer: 5.45). 1-1 met de rust dus.

De tweede helft ging het gelijk op, VIOD was net iets sterker. Weinig kansen, veel duels en strijd. Toch kwamen zij weer op voorsprong. Uit een strakke voorzet kon een inlopende speler binnen tikken. “En nu vasthouden jongens!” schreeuwden de spelers van VIOD. Nou, daar dachten wij anders over. Direct vanaf de aftrap werd Luc diep gestuurd en met wat geluk en wederom hulp van de keeper ging de bal het netje in: 2-2! Diede claimde de goal, maar daar doen we nog onderzoek naar. Het laatste kwartiertje ging VIOD volle bak voor de winst en wij konden alleen maar tegenhouden. Dit deden we succesvol en kunnen dus een puntje opschrijven. Meer zat er ook niet in voor ons.