Vinkwijk 6
7038EM
ZEDDAM
tel. 0314-651192

Zo, eindelijk weer een wedstrijd! Vandaag stond vv Montferland 5 op ’t programma. Van te voren wisten we eigenlijk vrij weinig over de tegenstander. Het enige wat we konden zien aan hun uitslagen, was dat ze wisselvallig waren.

De eerste helft begonnen we niet onaardig. We hadden veel balbezit en gaven weinig weg. Maar ja, als je hem zelf niet maakt doet de tegenstander dat… 1-0 achter. Tot de rust veranderde er weinig: wij waren beter, hadden de bal, maar deden er niks mee.

Na de rust bleven we drukken en drukken. Het bleef lastig om kansen te creëren, maar we voelden dat de goal op elk moment kon vallen. Gelukkig gebeurde dit ook, op aangeven van Pelli scoorde Bram de 1-1. De grensrechter van de tegenstander vlagde voor buitenspel, maar dit was het niet en de scheids keurde de goal goed. Dit tot grote onvrede van Montferland en ze bleven maar zeuren (ze hadden een beetje grote Mont…ferland). Na de 1-1 wisten we dat er meer inzat. Uiteindelijk viel de 1-2! Ook hiermee was de tegenstander het niet eens, maar de drie punten hebben we weer mee genomen naar Silvolde!

Dankzij Fred zijn zowel de 1-0, 1-1 en de 1-2 gefilmd. Kijk hier voor die filmpjes