SILVOLDE
tel. 0315-325512

Vandaag stond de eerste ‘topper’ op ons programma: Rijnland 2.

Eerst moesten we nog wat anders doen, namelijk op de foto. Iedereen had de haartjes gedaan, wat zagen we er weer heerlijk uit.

Lekker de wei in met z’n allen. We speelde vandaag zelfs op ’t hoofdveld, ons geluk kon niet op! Als we deze wedstrijd wilden winnen, moesten we uit een ander vaatje tappen dan de laatste twee wedstrijden. Nou dat deden we ook. We begonnen gewoon goed en speelden als een team. Na een kwartier viel de 1-0. Uit een, in de ogen van Rijnland, onterechte vrije trap kopte Pim raak. Nou daar was Rijnland het niet mee eens; ze bleven maar zaniken tegen de scheids. Dus even 10 minuten afkoelen in de kleedkamers. Na de hervatting viel snel de 2-0. De keeper maaide over de bal en Luc schoot deze simpel binnen. Vlak voor rust maakte Rick ook nog eens de 3-0, heerlijk. Luc liep nog tegen een gele kaart aan.

In de tweede helft gebeurde er niet heel veel. Wij verdedigden goed en zij probeerden tevergeefs te scoren. Het enige noemenswaardige was dat er nog twee gele kaarten werden uitgedeeld. Eentje voor onze rots in de branding Martijn en eentje voor nummer 3 van Rijnland.

Drie punten blijven op de Munsterman en op naar volgende week uit tegen Den Dam in Azewijn!