7041CJ
'S-HEERENBERG
tel. 0314-668622

FC Bergh stond deze tweede paasdag op het programma. Een heuse kraker: het was aanhaken of afhaken vandaag.

We begonnen prima, het balletje ging mooi rond: het Pasen ging prima. Toch kwamen we achter, een fout in de opbouw werd afgestraft. We lieten ons niet van de leg brengen en gingen gestaag door. Vlak na de openingstreffer maakten wij gelijk: na een mooie actie legde Rick terug op Thei die de bal er makkelijk kon inschuiven; het was een eitje. Een minuut of tien later werd Rick diep gestuurd door Thei, Rick bleef rustig en het stond 1-2 voor ons. Uit een discutabele vrije trap scoorde FC Bergh daarna de gelijkmaker. Het meeste merkwaardige moment van de wedstrijd gebeurde zo’n tien minuten voor rust: de tegenstander slingerde de bal voor, de spits viel, de scheids gaf een penalty, Casper kreeg geel voor vragen wat er aan de hand was, Koen vlagde dat het geen overtreding was, de scheids dacht dat Koen vlagde voor buitenspel en de penalty werd geannuleerd. Chaos, werkelijk waar.

Na de rust waren we het haasje. De krachten vloeiden weg en deze situatie legde FC Bergh geen windeieren. In de tweede helft scoorden  ze nog tweemaal, kreeg Björn geel en had hun keeper rood moeten krijgen. 4-2 verloren, helaas jammer dan.