Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 3 40

Vinkwijk 6
7038EM
ZEDDAM
tel. 0314-651192

De eerste bekerwedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Montferland 5. Vorige week verlies, dus we hadden wat goed te maken.

Helaas begonnen we slecht aan de wedstrijd en stonden we welgeteld na 18 seconden al op achterstand. Vanaf de aftrap wandelde een speler er simpelweg doorheen. Na de 1-0 kwamen we beter in de wedstrijd. We speelden de bal aardig rond en creëerden hier en daar een kans. Uiteindelijk kwamen we ook terecht op 1-1. Jari stuurde Rick diep en die schoof de bal er in. Nou doorpakken dachten we… Tja, ineens stond het weer 2-1 voor Montferland… tijd voor de rust.

Na de rust begonnen we kalm aan. Het balletje ging rond en we probeerden een paar aanvallen via de flanken. Een van de tegenaanvallen van Montferland werd ons fataal. De spits punterde de bal per ongeluk in de kruising, ja niks aan te doen. Dit was nog niet het eind van de goals, er komen er nog twee. Eerst scoorde Thei de 3-2 uit een voorzet van Jorn, daarna scoorde de linksbuiten van Montferland uit een counter de 4-2, de eindstand.

Dit is de slechtste seizoenstart van ons elftal, dus volgende week moeten we ons revancheren tegen Etten.