Europastraat 8
7091XC
DINXPERLO
tel. 06-42613489

Voor het is eerst in jaren richting Dinxperlo. Vooraf wisten we dus eigenlijk helemaal niets over onze tegenstander.

We begonnen echt waardeloos aan de wedstrijd. Slap in de duels, slecht aan de bal en niet scherp. Op de één of andere manier kwamen we toch op voorsprong. Luc frommelde de bal tegen de keeper en via de keeper ging de bal erin. En het werd nog mooier… Dinxperlo speelde de bal te kort terug op de keeper, Rick kon daardoor onderscheppen en legde hem breed op Jari: 0-2! Daarna begon de ellende voor ons eigenlijk. Een matige voorzet van Dinxperlo werd totaal niet weggewerkt en dat was de aansluitingstreffer. Daarna besloot Sjoerd dat het een uitstekend idee was om een harde tackel in de 16 te leggen op de enkel van hun linksbuiten: penalty en 2-2. Het vat was nog niet leeg. Een afstandsschot zwabberde de hoek in en het we stonden dus verdorie 3-2 achter met rust.

De tweede helft begonnen we ietsjes beter, maar nog steeds ondermaats. Het bleef spannend met kansen over en weer. Gelukkig trokken we de pot over de streep. Uit een vrije trap van Chris schoot Rick de bal tegen de touwen. In de allerlaatste minuut maakt Luc de 3-4. Met een hele mooie solo speelde hij drie man uit en schoot de bal in de verre hoek. Een waardeloze pot, maar wel weer drie punten. Snel vergeten en door naar de volgende wedstrijd over drie weken.