Kapelweg 17
7134NJ
VRAGENDER
tel. 05443-74777

Na de winst van vorige week tegen NVC, stond vandaag KSV uit Vragender op het programma. We begonnen erg goed, mooie combinaties, verdedigend sterk en rustig in balbezit. Met de minuut keken de tegenstanders elkaar Vragender aan. Ons sterke spel werd beloond met een prima goal van Luc. Hierna bleven we prima voetballen, alleen stond er één tegenstander steeds in de weg: de keeper. In de eerste helft hield hij er al op z’n minst drie à vier doelpunten uit. Aan het eind van de eerste helft hadden we één slordig moment, dat werd gelijk de 1-1.

De tweede helft begonnen we matig. KSV zakte in en wij moesten het spel maken. Dat lukte niet echt. Wederom speelde de keeper een puike helft en plukte hij er nog een bal of vijf uit. Wat er ook nog wel bij kon is dat KSV uit een counter de 2-1 scoorde. We bleven er in geloven en we probeerden alles wat we konden. Gelukkig viel de 2-2 net voor het eind. Jari schoot op goal en uit de rebound scoorde Rick. De grensrechter van KSV probeerde dit nog te verzieken door onterecht voor buitenspel te vlaggen, maar gelukkig was de scheids wel eerlijk. Hoewel we op de valreep de gelijkmaker scoorden, voelt het eigenlijk toch als een verlies.