Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

De nummer 1 tegen de nummer 2, een heuse kraker vandaag. Willen we meedoen om het kampioenschap, dan mag je niet verliezen.

We begonnen in onze standaard 4-4-2 met een ruit op het midden, de punt naar linksachter en half-opkomende backs. De eerste vijf minuten waren voor ons. We waren del, geconcentreerd en gedisciplineerd aan het voetballen. Adrie (AD 3) had het zwaar met ons. Voor de goal waren we helaas niet doortastend genoeg. En tja, dan weet je wat er gaat gebeuren. Een moment van onoplettendheid bij ons en je staat tegen een achterstand aan te kijken. We bleven daarna goed doorspelen, maar echt grote kansen waren schaars.

In de rust gaf Luc aan dat zijn tegenstander, Tarzan de pleister, maar aan hem bleef plakken. Dus Luc wisselde van kant, Jorn ging er af en Luke kwam erin.

De tegenstander had in de rust ook gewisseld en daar hadden we het zwaar mee. Helaas kwamen ze op 2-0 voor. Slordig balverlies op het middenveld leidde de counter in. De spits schoot hem zuiver, diagonaal de hoek in. We probeerde de moed niet op te geven, maar dat is lastig tegen een goede tegenstander die weinig kansen weg geeft. Uit een corner scoorde Bjorn nog de 2-1, maar eigenlijk net te laat. We konden niet meer doordrukken en de punten bleven vandaag in Aalten.