Avesterweg 1
7156MH
BELTRUM
tel. 0544-481868

Na twee weken rust mochten we aantreden tegen de hekkensluiter. Zelf hadden we 11 ‘fitte’ spelers, 5 half geblesseerden en geen keeper. De perfecte combinatie voor een ochtendje hotseknotse voetbal.

De wedstrijd kwam langzaam op gang. Het tempo lag laag en mede daardoor ging er weinig goed. Toch kwamen we op 0-1. Na een te korte terugspeelbal kon Luc eenvoudig de bal in het netje trappen. We creëren erg weinig en de kansen die we hadden, werden consequent afgevlagd voor buitenspel. Of het nou buitenspel was of niet, de vlag van de grens ging de lucht in. Eén minuut voor rust kwam VIOS Beltrum op gelijke hoogte. Onze invalkeeper Jurn raakte de bal niet helemaal lekker en konden ze scoren.

Na de rust ging het van kwaad tot erger. We stonden tegen dit matige elftal gewoon 2-1 achter. Dat was het moment dat wij besloten om eens flink gas te geven en eindelijk eens goed te gaan voetballen. Dit resulteerde in vijf goals in negen minuten tijd: Rick, Jari, Pellie, Martijn (eigenlijk was het een eigengoal) en nog iemand (vergeten wie) scoorden. Daarna leek het wel of we geen zin meer hadden. Net iets te ontspannen en te slordig aan het voetballen. Hierdoor kregen we nog twee goals om de oren. Aan het eind werd de wedstijd wat grimmiger en werd er aardig geschopt en gezaagd. Gelukkig hebben we de drie punten weer lekker mee naar de Munsterman genomen .