Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Dinxperlo zit in een flow en heeft al tijden niet meer verloren. Vanaf het begin was het duidelijk dat Dinxperlo hier kwam voor de punten en om het ons knap lastig te maken. We werden volledig vast gezet en naar achter gedrukt. Het was tegenhouden in plaats van voetballen. Uiteindelijk kwam Dinxperlo op voorsprong. Na een aanval kregen we de bal niet uit de 16 meter en een inlopende middenvelder schoot raak. Zuur, maar we gaven niet op. Onze enige kans kwam uit een voorzet van Jari, maar helaas kopte Thei niet raak. Tien minuten voor rust ging het volledig mis, twee grove fouten zorgden ervoor dat we met 0-3 gingen rusten.

Na de rust was het eerder schade beperken dan nog een magische comeback forceren. Het zat er niet in vandaag.  Dinxperlo wist nog een keer te scoren, een kopbal van een meter of acht was onze keeper te machtig. Eindstand 0-4.

In memoriam: we hebben nog meer droevig nieuws. Onze trouwe kameraad en schitterende muziekbox heeft het begeven ... RIP Vonyx.