Nieuweweg 4
7078AC
MEGCHELEN
tel. 0315-377503

Een heuse kraker stond er vandaag op het programma. Bij winst verkleinen we het gat met Megchelen, bij verlies is Megchelen zo goed als kampioen en bij gelijkspel gebeurt er vrij weinig uiteraard. De tegenstander had deze wedstrijd al een aantal weken opgehypet. Het schijnt dat ze zelfs een beetje nerveus waren…

We gingen van start. Het was direct duidelijk dat het een mooie pot ging worden. Twee teams die vol voor de winst wilden gaan en alles gaven in elk duel. Het tempo lag hoog. Beide verdedigingen speelde een ijzersterke pot wat er voor zorgden dat het spel zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. Er werden nauwelijks kansen gecreëerd en we gingen met de brilstand rusten.

De tweede helft was zwaar voor ons. Misschien hadden we net wat te veel gas gegeven de eerste 45 minuten, maar ja niks aan te doen en we moesten er gewoon vol blijven gaan. We merkten dat Megchelen sterker werd. Hierdoor werden we steeds meer naar achter gedrukt. Uiteindelijk viel de 1-0 voor Megchelen. Na een beetje ongelukkig uitverdedigen kon de aanvaller hem in de korte hoek drukken. Hiermee viel ook het doek voor ons. De laatste 10 minuten speelden we nog opportunistisch de bal naar voren. Alleen had de Megchelse verdediging een hoogte van gemiddeld 2,04 meter, en verloren wij dus elk luchtduel.

Voor ons staat er nog een pot of vier op ’t programma om dit mooie seizoen tot een eind te brengen.