Een betere wereld begint bij jezelf

SSA Wisch 5

FC Winterswijk 10

7e klasse 15

4 februari 2024 10:00

B. Mellendijk

Sportpark De Munsterman
Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Goedemorgen mensen! Het is weer zondag, dat betekent dat er een kersvers verslag op u ligt te wachten. We mochten voor de derde keer dit seizoen tegen Winterswijk en we hebben zes mensen met een doopnaam.

We begonnen aan de tweede thuiswedstrijd op rij op het hoofdveld van de Munsterman. Ik val gelijk maar even met de bal in huis, er is echt veel gescoord en dat kost mij t veel moeite te beschrijven. Martijn pakte wel een gele kaart, maar hij maakte dit in de rust helemaal goed door de wijze woorden “een betere wereld begint bij jezelf” te uiten. Schitterend! Dit hadden we nu net nodig, want het stond pas 5-0 voor ons. In de rust wisselden we drie spelers, waarvan er twee een doopnaam hadden, en eentje dus niet. Het werd nog even spannend, maar gelukkig wisten we de drie punten weer over de streep te trekken. Eindstand: 9-1.

De Dierenrubriek

Net na de rust vloog er een kudde Grauwe Ganzen over, oftewel Grey Goose! De godganse tweede helft konden de biologen niet meer focussen.

De Ballenrubriek

Na een periode van onrust binnen de club waren de ballen deze week weer op voorraad. Onze trouwe waterdrager, Joris Jan Steverink, was aan de beurt. Hij is gemiddeld vier keer per seizoen aanwezig, maar pakt wel alle teamfeesten mee. Het balletje verdween rustig in het mondje en nietsvermoedend zette hij een keurige 2:57;46 neer. Dit noemen we pieken op het juiste moment.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!