Zondag 5 een witte wei in na de winterstop

7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Na een zeven weken durende winterstop was het weer zover! Op het wit bevroren hoofdveld van De Munsterman mochten de zwart-witte gladiatoren van Silvolde en omstreken de strijdarena weer in tegen Sportvereniging Barchem Vooruit. Met gemiddeld 0,62 trainingen per persoon was de voorbereiding werkelijk waar kelderklasse waardig. Als we dit maal 100% doen, komen we toch al snel op 62% en dit is gewoon ruim voldoende. Wie doet ons wat?!

De wedstrijd begon! Stiekem waren wij nog winterstop aan het houden denk ik, want het eerste kwartier leken wij wel afwezig… daarna ging het ietsjes beter, maar was het nog steeds niet ons normale niveau. De kansen die we creëerden werden met professionele nauwkeurigheid om zeep geholpen. Minuut 33 brak aan en we kregen een corner… Luc had heel tactisch de eerste corner al in het zijnet geplaatst, dus de keeper verwachtte he-le-maal niets. Hij nam de corner van links (voor de kijker dan) en PLOF! Een zuivere Olympico!

Een bietje gelul, tactisch overleg en elkaar vriendelijk uitschelden in de rust en door!

De tweede helft was het ook weer een beetje hotsen knotsen begonia voetbal. Gelukkig bakten de gasten uit Barchem er ook vrij weinig van. De kansen waren niet meer dan een paar speldenprikjes. We trokken ‘m over de door Sjoerd schoon gebezemde streep! Très Puntos voor SSA Wischos! Hiermee hebben we ruim tien minuten eerste gestaan op de ranglijst.

IMG-20240128-WA0024.jpg IMG-20240128-WA0026.jpg IMG-20240128-WA0019.jpg

De dierenrubriek:

PANIEK! Dot en Polly waren vanochtend ontsnapt. Gelukkig zijn ze gevonden… de kerst kan nog doorgaan dit jaar.

De ballenrubriek:

Maar helaas, de ballen waren op. In de totale chaos die door het ontbreken van de ballen ontstond werden er stapels tosti’s, kroketten en kipcorns verorberd. Luc ontwikkelde hierbij een Siamese kroketten tweeling.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!