Gelijk tegen sterke tegenstander

7091XC
DINXPERLO
tel. 06-42613489

Op de twaalfde van de elfde moesten we naar Dinxper. Sommigen hadden carnaval gevierd dus het scheetgehalte was akelig hoog. Luc was zo brak dat hij heeft overwogen om niet te komen. De tegenstander was de ballen vergeten dus toen zei iemand: nem het net met Mehmet. Nou ja, zullen we nog iets zinnigs zeggen over de wedstrijd? Vooruit.

Vanaf het begin was het duidelijk dat dit niet een standaard pot kelderklassevoetbal ging worden. Het niveau lag voor ons doen vervelend hoog, het leek ergens bijna op echt voetbal. Dinxperlo was beter dan wij, maar toch kwamen wij op voorsprong. Een mooie kopgoal van Pim. Vlak na deze goal brak het zonnetje heerlijk door en was het echt genieten voor de 13 en een halve supporter die per ongeluk waren komen kijken. Helaas helaas, niet met een voorsprong rusten. Een counteraanval was ons de baas: 1-1.

Tweede helft waren we sterk en deden we alles om op voorsprong te komen. Voetballend waren we beter. De bank was continu de grensrechter van Dinxperlo op de zenuwen aan het werken. Het mocht niet baten. Pardoes stonden we 2-1 achter. Verdorie. Gelukkig hadden we de kersverse dertiger Luuk ‘de mull’ Tuenter nog en wie jarig is trakteert. Hij prikte op z’n verjaardag de 2-2 binnen. Martijn's broek heeft de wedstrijd niet overleefd. R.I.P. broek.

Dierenrubriek
Deze week hebben we weer een mooie inzending ontvangen van onze Thomas. Hij zag donderdagavond een mooi dier zitten. Eerst dacht hij dat het een vlinder was, maar het beek een novemberspanner te zijn..

Paparubriek
Thomas wordt vader. Er wordt aan de toekomst van SSA Wisch 5 gespijkerd.

IMG-20231112-WA0029_1.jpg IMG-20231112-WA0033_1.jpg IMG-20231112-WA0028_1.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!