Stéven Verheijen verlengt - Home Sportclub Silvolde

Stéven Verheijen verlengt

Stéven Verheijen verlengt

7 januari 2022 12:30

Sander Gries

Sportclub Silvolde is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Stéven Verheijen zijn contract bij onze club heeft verlengd met één seizoen, met daarna een optie voor een vierde jaar.

Verheijen heeft er ondertussen al twee seizoenen op zitten bij de zwart-witten, maar nog geen volledige competitie kunnen spelen met zijn team, vanwege corona. "Maar ik moet de groep een groot compliment maken, we hebben steeds stevig doorgetraind met een prima opkomst en een goede drive", laat Stéven weten. "Het is hier een warme en gezellige club. Mooi met het dorpse karakter, en met ambitie. Dat past goed bij de groep en bij mij".

Verheijen blikt alvast vooruit op het komende, derde jaar. "Spelers komen naar Silvolde om te kijken waar hun plafond ligt. Zowel individueel en met het team. En eigenlijk weten we dat nu nog steeds niet; we hebben dat door corona niet echt kunnen testen. De groep blijft zo goed als intact, want ze willen graag kijken wat er in het vat zit".

De plannen van de KNVB zijn nog niet geheel concreet, maar zoals het er nu naar uit ziet komt er volgend seizoen een vierde divisie. "Daarin worden de zaterdag en zondag hoofdklassen gecombineerd, zodat er meer derby's gespeeld kunnen worden en reisafstanden verminderen. De groep wil graag kijken wat daarin mogelijk is", sluit Stéven zijn verhaal af.

Wij kijken uit naar een plezierige en succesvolle voortzetting van onze samenwerking.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!