Jorn Eijkelkamp in nieuwe seizoen op de Munsterman

Jorn Eijkelkamp in nieuwe seizoen op de Munsterman

8 maart 2021 10:00

Sander Gries

Hoewel het amateurvoetbal behoorlijk op zijn kont ligt wil dat niet zeggen dat er niets gebeurt. Achter de schermen gaan veel dingen gewoon door. De komst van Jorn Eijkelkamp naar Spcl. Silvolde is daar zo'n voorbeeld van. Eijkelkamp, geboren en getogen Doetinchemmer, verruilt na 8 jaar eerste elftal v.v. VIOD voor Spcl. Silvolde.

"Ik ben een echte VIOD man', laat Eijkelkamp desgevraagd de redactie weten, "Bij VIOD heb ik alle jeugdelftallen doorlopen. Vanuit de B1 heb ik toen de stap gemaakt naar het eerste elftal. De A1 heb ik eigenlijk overgeslagen, al heb ik nog wel de nodige wedstrijden bij dit team meegedaan." Bij VIOD zien we de linkspoot terug op het middenveld. "Ik kan op alle plekken op het middenveld wel uit de voeten." Eijkelkamp is een dynamische middenvelder die beschikt over een groot loopvermogen. "Ik denk dat ik wel gevoel heb voor de ruimte op het veld en kan de mensen neerzetten als dat moet", aldus de aanvoerder van VIOD !

In het dagelijkse leven is Eijkelkamp momenteel operationeel account manager bij Mainfreight. "Bij Mainfreight ben ik december vorig jaar begonnen en zit ik in een management traineeship." Daar ging een studie bedrijfskunde in Nijmegen aan vooraf.

Over zijn komst naar Silvolde zegt Eijkelkamp het volgende. "Vorig seizoen speelde het ook al een beetje. Maar toen heb ik er voor gekozen om bij VIOD te blijven. Nu volg ik dan toch mijn eigen sportieve ambitie en ga ik deze uitdaging aan." Bij Spcl. Silvolde zal Eijkelkamp niet alleen maar nieuwe gezichten tegenkomen. "Natuurlijk ken ik Dion Teloh en Mike Severs al, maar ook jongens als Wout Blasman, Wouter Ebbers, Gijs Hakvoort en Mats Hegman zijn voor mij geen onbekende. Voetbal is weliswaar mijn hobby maar ik wil wel proberen het maximale eruit te halen. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Alles zal o.a. een stukje sneller en intensiever gaan. Ik ben wel benieuwd of ik daar straks in mee kan." Bij Spcl. Silvolde zal Eijkelkamp een team aantreffen dat nagenoeg in tact blijft. "Het is een hecht team dat bereid is om voor elkaar te gaan, dat spreekt mij wel aan. Ze hebben daar een echte winnaarsmentaliteit. Ik kijk dan ook uit naar een mooie tijd bij Spcl. Silvolde en hoop zoveel mogelijk aan spelen toe te komen. Maar ook buiten het voetbal om hoop ik er een leuke periode te hebben. Want ook dat vind ik belangrijk",  besluit Eijkelkamp zijn verhaal.

We wensen Jorn voor het nieuwe seizoen een plezierige en sportieve tijd toe. Welkom op de Munsterman Jorn!

Delen

Lees meer over:
algemeen eerste elftal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!