Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Sc Silvolde doet stap terug met prestatief voetbal om te bouwen aan toekomst

15 maart 7:00  Sportclub Silvolde heeft met haar hoofdmacht de afgelopen acht jaren op een hoog amateurniveau in de hoofdklasse / vierde divisie gespeeld. Sinds een jaar speelt ook het tweede elftal op het hoogste amateurniveau, in de reserve hoofdklasse. Deze periode heeft vele avonturen en successen gebracht waarop de vereniging met recht trots kan zijn.meer »

2042x gelezen

Voorzet van Mars: via Ibiza naar Zieuwent

20 januari 15:45  Zaterdagavond begint Silvolde 1 aan de tweede helft van de competitie in de vierde divisie B. Vanaf 19.00 uur speelt het eerste in Zieuwent tegen de plaatselijke RKZVC. meer »

446x gelezen

Silvolde 1 in de voorbereiding

15 augustus 13:45  Silvolde 1 speelde afgelopen zondag de eerste oefenwedstrijd tegen tweedeklasser SDOUC. Het was ook het eerste duel dat Rob Haveman als hoofdtrainer op de Silvoldse bank zat. Het werd 1-0 voor de Ulftenaren. meer »

630x gelezen

Silvolde 1 speelt komend seizoen in vierde divisie

8 juli 10:30  Ons eerste elftal speelt komend seizoen 2022/’23 in de 4e divisie. De ledenraadsvergadering van de KNVB heeft besloten dat de Hoofdklasse als nieuwe naam 4e divisie krijgt. Dit vooruitlopend op het besluit om vanaf seizoen 2023/’24 de competities vanaf de 1e klasse en hoger gemengd te gaan indelen met zaterdag- en zondagteams. Dit besluit beoogt meer regionale poules te maken om reisafstanden en -tijden te verkleinen, meer derby’s te kunnen spelen en de beleving te vergroten. Silvolde is ingedeeld in de vierde divisie zondag B, die net als afgelopen seizoen de zuidelijke helft bestrijkt.meer »

581x gelezen

Jan Willem van Schooten komt staf selectie versterken

30 juni 9:00  Jan Willem van Schooten komt als assistent trainer de staf van ons eerste elftal versterken. Jan Willem is 40 jaar, komt uit Warnsveld en woont samen met zijn vrouw Rianne, dochter Ella en zoon Mick. In het dagelijks leven is hij technisch specialist bij de Landmacht, gelegerd in Soesterberg. Aan hobby’s geen gebrek, want naast het voetballeven maakt hij fietskilometers voor fietsvakanties en rijdt hij regelmatig op de motor.meer »

1384x gelezen

Trainerswissel bij Silvolde 1

23 juni 21:00  Na vele jaren, waarvan de laatste twee bij Sportclub Silvolde, met ontzettend veel plezier en met heel veel inzet gewerkt te hebben, heeft hoofdtrainer Stéven Verheijen in goed overleg besloten om voor komend jaar een stap terug te doen in het hoofdtrainerschap. Hij wordt met ingang van het komende seizoen opgevolgd door Rob Haveman, het afgelopen seizoen werkzaam als hoofdtrainer bij Bon Boys 1 in Haaksbergen. Rob is een bekende van de club en selectie, aangezien hij bij ons stage voor de UEFA-A trainersopleiding heeft gevolgd.meer »

1869x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!