Nieuws

Nieuws

Jan Willem van Schooten komt staf selectie versterken

30 juni 9:00  Jan Willem van Schooten komt als assistent trainer de staf van ons eerste elftal versterken. Jan Willem is 40 jaar, komt uit Warnsveld en woont samen met zijn vrouw Rianne, dochter Ella en zoon Mick. In het dagelijks leven is hij technisch specialist bij de Landmacht, gelegerd in Soesterberg. Aan hobby’s geen gebrek, want naast het voetballeven maakt hij fietskilometers voor fietsvakanties en rijdt hij regelmatig op de motor.meer »

653x gelezen

Trainerswissel bij Silvolde 1

23 juni 21:00  Na vele jaren, waarvan de laatste twee bij Sportclub Silvolde, met ontzettend veel plezier en met heel veel inzet gewerkt te hebben, heeft hoofdtrainer Stéven Verheijen in goed overleg besloten om voor komend jaar een stap terug te doen in het hoofdtrainerschap. Hij wordt met ingang van het komende seizoen opgevolgd door Rob Haveman, het afgelopen seizoen werkzaam als hoofdtrainer bij Bon Boys 1 in Haaksbergen. Rob is een bekende van de club en selectie, aangezien hij bij ons stage voor de UEFA-A trainersopleiding heeft gevolgd.meer »

1197x gelezen

Jonge ambitieuze doelman Luuk Nieswand vervolgt carrière in Silvolde

10 juni 21:00  Doetinchemse doelman Luuk Nieswand naar de Munstermanmeer »

982x gelezen

Voorzet van Mars op Hemelvaart

25 mei 14:15  Donderdag is het Hemelvaartsdag. Een mooi moment om te dauwtrappen en op de terugweg de fiets te parkeren bij De Munsterman. Daar kun je uitrusten, een smakelijke versnapering nemen in de kantine en een wedstrijd van Silvolde 1 bekijken. Het eerste elftal trapt dan niet tegen dauw maar tegen een bal en speelt vanaf 14.00 uur tegen koploper vv Baronie uit Breda.meer »

442x gelezen

Sem Smit definitief naar Silvolde

14 mei 16:00  Gebroeders Smit nu samen bij Silvoldemeer »

1087x gelezen

In slechte tijden leer je je club pas kennen

22 maart 12:15  Bestuur, vrijwilligers, technische staf, medische staf en supporters van Sportclub Silvolde, Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen die ik heb mogen ontvangen. Ik heb bij een paar hele mooie clubs gewerkt, maar de manier waarop ik bij Sportclub Silvolde door een moeilijke tijd wordt geholpen is echt fantastisch. Het begin was al als een warm bad en alles liep gesmeerd. Uiteindelijk gooide Corona roet in het eten. We hebben daarmee gelukkig ook in positieve zin het landelijke nieuws gehaald. Club en team stonden voor elkaar klaar. meer »

1662x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!