Nieuws

Nieuws

Stéven Verheijen verlengt

7 januari 12:30  Sportclub Silvolde is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Stéven Verheijen zijn contract bij onze club heeft verlengd met één seizoen, met daarna een optie voor een vierde jaar.meer »

303x gelezen

Voetbalpassie - ochtendtraining in het pikkedonker "we zijn zo gek als een deur"

23 december 20:30  Ook Voetbal International heeft ontdekt dat we hier in het oosten soms niet helemaal normaal zijn en creatief in het kunnen blijven spelen van het spelletje. Het was even wennen, maar het bevalt.meer »

120x gelezen

Ochtendgymnastiek Silvolde 1 volop in de schijnwerpers

30 november 16:45  Vanochtend voor dag en dauw ging de wekker voor spelers en staf van het eerste wel heel vroeg af. Om wedstrijdfit te kunnen blijven in deze tijden waarop trainen op de normale uren 's avonds niet mogelijk is, gaf de selectie aan om 7 uur 's ochtends te willen trainen, voor zover werk, studie of andere verplichtingen dit toelaten. Dit bijzondere initiatief trok de nodige media aandacht, waarbij de verrichtingen van staf en spelers aandachtig gevolgd werd en ze tijdens en na de training werden geïnterviewd.meer »

256x gelezen

Silvolde in de Achterhoek Cup

23 september 17:15  Dit seizoen wordt voor de tiende keer gevoetbald in het toernooi om de Achterhoek Cup. De organisatie wil graag de naam van de hoofdsponsor aan het evenement hangen, maar die wisselt nog wel eens. Deze editie heet officieel: Facility Groep Nederland Achterhoek Cup. Silvolde was in de afgelopen seizoenen twee keer eindwinnaar en kon de cup naar huis meenemen. De premie is een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.meer »

274x gelezen

Drie punten vanuit Malden mee naar huis met de kermis

19 september 19:15  Wat is er mooier dan tijdens de kermis met een overwinning thuis te komen. Helaas hing er geen vogel in de schacht en stond er geen volle hossende tent te wachten, Maar de terugreis was er niet minder feestelijk om. In Malden op het kunstgras van Juliana '31 werd het 0-1.meer »

456x gelezen

Bloedeloze remise en brilstand Silvolde 1 tegen Orion 1

12 september 17:30  Vandaag kwam het Nijmeegse Orion op bezoek op Sportpark de Munsterman. Silvolde ontmoette deze tegenstander twee seizoenen in de tweede klasse begin jaren ’10 waarbij wisselende resultaten werden behaald; 2 thuisoverwinningen en 2 uitnederlagen waren de resultaten destijds.meer »

510x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!