Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Indeling recreatieve senioren SSA Wisch 2023-2024

6 augustus 11:00  Teamindeling recreatieve seniorenmeer »

1175x gelezen

John Leeuwerik eerste hoofdtrainer SSA Wisch

8 juni 20:00  Voor de voetballiefhebbers uit de Achterhoek zijn er een aantal mensen die nauwelijks enige introductie behoeven. John Leeuwerik is zo iemand. Zeg nou zelf, wie van ons heeft hem niet ooit een keer in levende lijve bewonderd vanaf de tribunes op de Vijverberg. ‘Mister de Graafschap’, 11 seizoenen lang, 480 wedstrijden en 126 doelpunten. Een imposante loopbaan als speler. Na zijn avontuur in het betaald voetbal bleek een trainer in John schuil te gaan. In het begin nog in de combinatie als trainer/speler. Vijfentwintig seizoenen heeft hij er ondertussen alweer opzitten als trainer. In die tijd toog hij langs zes verschillende clubs in de Achterhoek. En nu dus vereniging nummer zeven, SSA Wisch, de nieuwe samenwerking bij de senioren tussen Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg.meer »

1284x gelezen

In de prijzen bij Sportverkiezing Oude IJsselstreek

12 mei 16:00  De gemeente Oude IJsselstreek organiseert jaarlijks de sportverkiezing om de vele prestaties die geleverd zijn door sporters uit onze gemeente of sporters die actief zijn binnen sportverenigingen in Oude IJsselstreek in een welverdiend zonnetje te zetten. “Complimenten voor de verenigingen, ze hebben het allemaal geweldig georganiseerd om inwoners ook in de lastige corona periode toch de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Het is belangrijk dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is, want daardoor voel je je fitter en energieker en ontmoet je andere mensen. En natuurlijk willen we met deze sportverkiezing graag terugkijken op de bijzondere prestaties die zijn geleverd”, aldus Ria Ankersmit, wethouder sport.meer »

425x gelezen

Uitnodiging Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2023

2 mei 9:30  De stemmen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2023 zijn geteld. Marco Olthuis is een van de drie genomineerden voor sportman van het jaar. Donderdag 11 mei worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond bij de DRU, waar de sport centraal staat. Bijgaand een uitnodiging met daarin opgenomen het programma. Het belooft een mooie avond te worden. De toegang is gratis. meer »

213x gelezen

Marco Olthuis genomineerd als sportman van het jaar

17 april 23:45  Aangedragen als sportman van het jaar van de gemeente Oude IJsselstreekmeer »

752x gelezen

Sc Silvolde doet stap terug met prestatief voetbal om te bouwen aan toekomst

15 maart 7:00  Sportclub Silvolde heeft met haar hoofdmacht de afgelopen acht jaren op een hoog amateurniveau in de hoofdklasse / vierde divisie gespeeld. Sinds een jaar speelt ook het tweede elftal op het hoogste amateurniveau, in de reserve hoofdklasse. Deze periode heeft vele avonturen en successen gebracht waarop de vereniging met recht trots kan zijn.meer »

3032x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!