Nieuws

Nieuws

Voorzet van Mars over SV Meerssen – Silvolde 1

15 oktober 10:45  Zondag gaat het eerste elftal naar Meerssen. Dat ligt in het diepe zuiden van Nederland net boven Maastricht. Amai, dat is niet evident! De Limburgse gemeente kwam in juli in het nieuws, omdat een dijk van het Julianakanaal doorbrak en half multicultureel Meerssen blank kwam te staan. Tientallen personen werden geëvacueerd en er moesten voedselpakketten gedropt. Ook sportpark Marsana, de thuishaven van SV Meerssen had flink te lijden onder de wateroverlast. Inmiddels is Atlantis weer herrezen en ook de voetbalvelden staan weer droog.meer »

94x gelezen

Silvolde in de Achterhoek Cup

23 september 17:15  Dit seizoen wordt voor de tiende keer gevoetbald in het toernooi om de Achterhoek Cup. De organisatie wil graag de naam van de hoofdsponsor aan het evenement hangen, maar die wisselt nog wel eens. Deze editie heet officieel: Facility Groep Nederland Achterhoek Cup. Silvolde was in de afgelopen seizoenen twee keer eindwinnaar en kon de cup naar huis meenemen. De premie is een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.meer »

152x gelezen

Drie punten vanuit Malden mee naar huis met de kermis

19 september 19:15  Wat is er mooier dan tijdens de kermis met een overwinning thuis te komen. Helaas hing er geen vogel in de schacht en stond er geen volle hossende tent te wachten, Maar de terugreis was er niet minder feestelijk om. In Malden op het kunstgras van Juliana '31 werd het 0-1.meer »

396x gelezen

Bloedeloze remise en brilstand Silvolde 1 tegen Orion 1

12 september 17:30  Vandaag kwam het Nijmeegse Orion op bezoek op Sportpark de Munsterman. Silvolde ontmoette deze tegenstander twee seizoenen in de tweede klasse begin jaren ’10 waarbij wisselende resultaten werden behaald; 2 thuisoverwinningen en 2 uitnederlagen waren de resultaten destijds.meer »

438x gelezen

Eerste elftal verliest in Rosmalen

5 september 18:45  Eerste elftal verliest in Rosmalenmeer »

366x gelezen

Inswinger Silvolde 1 seizoen 2021/2022

24 augustus 9:00  De eerste selectie van Sportclub Silvolde staat er conditioneel uitstekend voor, volgens hoofdtrainer Stéven Verheijen. Ook in de maanden dat het niet op het veld mocht, is er door de voltallige selectie fanatiek alternatief getraind in samenwerking met Fysio Oude IJsselstreek. Stéven denkt dat de spelersgroep op dat gebied een streepje voor heeft op de concurrenten.meer »

239x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!