Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Voorzet van Mars voor het laatst of niet?

26 mei 15:00  Ik wilde deze Voorzet geven over de laatste wedstrijd van Silvolde 1. Lyrische volzinnen had ik bedacht in een tranen trekkend relaas over het uit. Een duel dat in het teken zou staan van het grote vaarwel. Afscheid van een hoofdmacht in zwart-wit, van divisievoetbal op zondag en van heel veel selectiespelers. Maar prompt is er vorige week zondag zowaar gewonnen. En niet zo zuinig ook. Met 0-4 in Heesch van de plaatselijke HVCH. We schreeuwden onze kelen schor. Door dit resultaat is het eerste elftal boven gekomen. Boven Moerse Boys en staat niet meer op een directe degradatieplaats. meer »

112x gelezen

In de prijzen bij Sportverkiezing Oude IJsselstreek

12 mei 16:00  De gemeente Oude IJsselstreek organiseert jaarlijks de sportverkiezing om de vele prestaties die geleverd zijn door sporters uit onze gemeente of sporters die actief zijn binnen sportverenigingen in Oude IJsselstreek in een welverdiend zonnetje te zetten. “Complimenten voor de verenigingen, ze hebben het allemaal geweldig georganiseerd om inwoners ook in de lastige corona periode toch de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Het is belangrijk dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is, want daardoor voel je je fitter en energieker en ontmoet je andere mensen. En natuurlijk willen we met deze sportverkiezing graag terugkijken op de bijzondere prestaties die zijn geleverd”, aldus Ria Ankersmit, wethouder sport.meer »

215x gelezen

Uitnodiging Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2023

2 mei 9:30  De stemmen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2023 zijn geteld. Marco Olthuis is een van de drie genomineerden voor sportman van het jaar. Donderdag 11 mei worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond bij de DRU, waar de sport centraal staat. Bijgaand een uitnodiging met daarin opgenomen het programma. Het belooft een mooie avond te worden. De toegang is gratis. meer »

93x gelezen

Marco Olthuis genomineerd als sportman van het jaar

17 april 23:45  Aangedragen als sportman van het jaar van de gemeente Oude IJsselstreekmeer »

629x gelezen

Sc Silvolde doet stap terug met prestatief voetbal om te bouwen aan toekomst

15 maart 7:00  Sportclub Silvolde heeft met haar hoofdmacht de afgelopen acht jaren op een hoog amateurniveau in de hoofdklasse / vierde divisie gespeeld. Sinds een jaar speelt ook het tweede elftal op het hoogste amateurniveau, in de reserve hoofdklasse. Deze periode heeft vele avonturen en successen gebracht waarop de vereniging met recht trots kan zijn.meer »

2549x gelezen

Silvolde 1 in de voorbereiding

15 augustus 13:45  Silvolde 1 speelde afgelopen zondag de eerste oefenwedstrijd tegen tweedeklasser SDOUC. Het was ook het eerste duel dat Rob Haveman als hoofdtrainer op de Silvoldse bank zat. Het werd 1-0 voor de Ulftenaren. meer »

668x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!