Nieuws

Nieuws

Terug in de tijd: alles of niets voor Feyenoord

Vandaag om 14:56  Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de finale van de UEFA Europa Conference League. Feyenoord speelt in Tirana tegen AS Roma. De laatste keer dat de Rotterdammers in een Europese finale stonden, was Borussia Dortmund de tegenstander. Hoe verliep dat duel in de eigen Kuip? Bekijk het zelf maar. meer »


Vacature: Marketing stagiair(e) voetbalmagazines ELF Voetbal en PANNA!

Vandaag om 12:00  Ben jij een marketingspecialist in de dop en wil je deze skills combineren met je grote passie voetbal? Dat kan! Voor de magazines ELF Voetbal en PANNA! Magazine zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e).  meer »


Waar zijn ze nu? De laatste elf finalisten van Feyenoord

Vandaag om 11:00  Feyenoord staat vanavond voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. Twintig jaar geleden namen de Rotterdammers het in de finale van de UEFA Cup op tegen Borussia Dortmund, 3-2. Wat is er met de elf helden van toen gebeurd? meer »


Feyenoord maakt zich op voor 'finale-specialist' Jos� Mourinho

Vandaag om 9:00  Feyenoord neemt het vanavond op tegen AS Roma. Op papier lijkt de nummer zes van Italië geen onoverkomelijke klus. Toch zullen de Rotterdammers vanavond op hun hoede moeten zijn. Het grootste gevaar van Roma zit namelijk op de bank. José Mourinho. De Portugese topcoach heeft een geweldig trackrecord in finales. We kijken terug op zijn grootste triomfen.  meer »


Noussair Mazraoui naar Bayern M�nchen: Deze Nederlanders gingen hem deze eeuw voor

Gisteren om 16:21  Alhoewel alle lichten al op groen stonden, heeft Bayern München de transfer nu ook bevestigd. Noussair Mazraoui vertrekt transfervrij naar de kampioen van Duitsland. De geboren Nederlander, die een interlandcarrière bij Marokko heeft, volgt deze eeuw daarmee vijf voorgangers op. meer »


Hoe Eredivisieteams de topstatistieken dit seizoen domineerden in de Conference League

Gisteren om 12:00  Het aftellen tot de finale van de Conference League is begonnen. Het nieuwe toernooi bleek een regelrecht succes voor de Nederlandse coëfficiëntenpolonaise in Europa. Dat is ook terug te zien in de statistieken van het toernooi. meer »


Meer nieuws

18 mei 2022 14:00 Promotiekoorts in Europa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!