Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Sc Silvolde doet stap terug met prestatief voetbal om te bouwen aan toekomst

15 maart 7:00  Sportclub Silvolde heeft met haar hoofdmacht de afgelopen acht jaren op een hoog amateurniveau in de hoofdklasse / vierde divisie gespeeld. Sinds een jaar speelt ook het tweede elftal op het hoogste amateurniveau, in de reserve hoofdklasse. Deze periode heeft vele avonturen en successen gebracht waarop de vereniging met recht trots kan zijn.meer »

2043x gelezen

Historische promotie Silvolde 2 naar Hoofdklasse

20 juni 13:00  Zondag 19 juni om 11.30 uur was het zover. Sportclub Silvolde 2 mocht aantreden in de finale om promotie naar de hoofdklasse. De tegenstander was De Tukkers 2 uit Albergen, die de finale hadden bereikt door van De Bataven 2 en RKZVC 2 te verslaan. Op voorhand werd gedacht dat we een gelijkwaardige tegenstander te treffen, zeker ook aan de hand van de analyse die we kregen vanuit het RKZVC kamp. De finale werd gespeeld op neutraal terrein, op het prachtige complex van Sportclub Haarlo.meer »

549x gelezen

Uitstekende aftrap van de kermis met Silvolde 2 knap door in de beker

19 september 10:15  Vrijdagavond 17 september speelde Silvolde 2 de laatste van de drie bekerwedstrijden in de poule tegen hoofdklasser RKZVC 2 uit Zieuwent. In het plaatselijke Achterhoeks wordt Zieuwent aangeduid als 't Söwent, dus als 'Het Zieuwent'. Het Zieuwent, in de middeleeuwen geschreven als 'Synwede', betekent oorspronkelijk 'lage weide' ofwel moerassig gebied. De ploeg van coach Brian Hogeweide moest met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om nog kans te maken op de overwintering in de beker.meer »

287x gelezen

Inswinger Silvolde 2 seizoen 2021/2022

23 augustus 14:45  Edwin Frericks, trainer van Silvolde 2, kijkt vooruit op het nieuwe seizoen 2021/22.meer »

535x gelezen

Edwin Frericks tekent contract trainer tweede elftal

26 juni 20:30  Onlangs, onder aangename temperaturen, tekende Edwin Frericks in het bijzijn van voorzitter Geno Mijnen, penningmeester Edwin Tangelder en secretaris Willem Epping zijn tweejarige overeenkomst die hem als trainer bindt aan Silvolde 2.meer »

458x gelezen

Bram Wolters verlengt carrière bij Silvolde

24 juni 19:30  Het is op de valreep dat Bram Wolters besluit om zijn voetbalcarrière te verlengen. "Na één seizoen Varsseveld was ik in eerste instantie van plan om te stoppen. Samen met mijn vriendin, die zelf ook op hoog niveau gevoetbald heeft, hebben we bouwplannen voor een eigen huis en daar wilde ik me vooral mee bezig gaan houden".meer »

509x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!