Nieuws

Nieuws

Voorzet van Mars over 20 minuten

12 mei 10:00  Aanstaande zondag speelt Silvolde 1 niet. In eerste instantie stond er het restant van de wedstrijd AWC – Silvolde gepland, maar in goed overleg is voor een donderdagavond gekozen. Dan spelen de teams nog 20 minuten in het duel dat is gestaakt bij een 1-0 stand, nadat AWC-trainer Camiel Jager van de Wijchenaren onwel werd. Donderdagavond had de voorkeur, omdat het maar 20 minuten is en om daar nou een hele zondag voor op te offeren vonden beide partijen niet wenselijk. De Silvoldenaren gaan naar Wijchen met eigen vervoer in plaats van een bus. De wedstrijd is donderdag 19 mei vanaf 20.00 uur. meer »

169x gelezen

Uitstekende aftrap van de kermis met Silvolde 2 knap door in de beker

19 september 10:15  Vrijdagavond 17 september speelde Silvolde 2 de laatste van de drie bekerwedstrijden in de poule tegen hoofdklasser RKZVC 2 uit Zieuwent. In het plaatselijke Achterhoeks wordt Zieuwent aangeduid als 't Söwent, dus als 'Het Zieuwent'. Het Zieuwent, in de middeleeuwen geschreven als 'Synwede', betekent oorspronkelijk 'lage weide' ofwel moerassig gebied. De ploeg van coach Brian Hogeweide moest met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om nog kans te maken op de overwintering in de beker.meer »

177x gelezen

Inswinger Silvolde 2 seizoen 2021/2022

23 augustus 14:45  Edwin Frericks, trainer van Silvolde 2, kijkt vooruit op het nieuwe seizoen 2021/22.meer »

338x gelezen

Edwin Frericks tekent contract trainer tweede elftal

26 juni 20:30  Onlangs, onder aangename temperaturen, tekende Edwin Frericks in het bijzijn van voorzitter Geno Mijnen, penningmeester Edwin Tangelder en secretaris Willem Epping zijn tweejarige overeenkomst die hem als trainer bindt aan Silvolde 2.meer »

276x gelezen

Bram Wolters verlengt carrière bij Silvolde

24 juni 19:30  Het is op de valreep dat Bram Wolters besluit om zijn voetbalcarrière te verlengen. "Na één seizoen Varsseveld was ik in eerste instantie van plan om te stoppen. Samen met mijn vriendin, die zelf ook op hoog niveau gevoetbald heeft, hebben we bouwplannen voor een eigen huis en daar wilde ik me vooral mee bezig gaan houden".meer »

251x gelezen

Edwin Frericks opvolger Vincent Selhorst

26 maart 8:30  Edwin Frericks uit Ulft wordt de opvolger van Vincent Selhorst en is de komende twee seizoenen trainer van het tweede elftal van Spcl. Silvolde. De komst van Frericks past prima in het gezonde en realistische ambitieniveau van de club. "Eén van de doelen die ik heb is om te proberen jeugdspelers klaar te stomen voor het hoge niveau van Silvolde 1. Als het me lukt jeugdspelers af te leveren bij Silvolde 1 kan ik daar enorm veel voldoening uit halen''. meer »

118x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!