PSV op zoek naar keeper: wie zijn de transfertargets en wat biedt de jeugd?

Gisteren om 15:00  Joël Drommel lijkt definitief aan de kant geschoven bij PSV. De goalie werd in april gepasseerd en is sindsdien niet meer teruggekeerd in het eerste elftal. Een jaar geleden betaalde PSV meer dan drie miljoen euro voor de goalie en werd hem een contract tot 2026 aangeboden, maar aan de verwachtingen kon Drommel niet voldoen. Nu is PSV op zoek naar een nieuwe doelman. meer »

7 opmerkelijke feitjes en statistieken over de Europa League-finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers

Gisteren om 12:23  Woensdagavond is het tijd voor de eerste Europese finale. In Sevilla treft het Rangers van Giovanni van Bronckhorst het stuntende Eintracht Frankfurt, dat in de Bundesliga op een elfde plaats is geëindigd. De finale levert een aantal opmerkelijke statistieken op.  meer »

ESM Gouden Schoen-winnaar Lewandowski be�indigt zijn seizoen met nieuw record