Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen dit weekend

Vandaag om 12:00  Het weekend staat weer voor de deur en na een midweeks programma denderen de internationale voetbalcompetities weer door. En ook deze week is er weer een aantal wedstrijden om je vingers bij af te likken. Er wordt een aantal beladen derby's gespeeld en in de Serie A spelen alle topploegen tegen elkaar. meer »

Interview Abdulaziz Sesay: "Ik woon in het huis waar Kai Havertz woonde toen hij hier speelde"

Vandaag om 10:00  Abdulaziz Sesay (16) is zeven jaar oud als hij met zijn gezin vanuit Sierra Leone naar Nederland verhuist. In Nederland komt zijn voetbaltalent snel bovendrijven en werkt hij zich via De Graafschap op naar Vitesse. Net als de Arnhemmers geen heil zien in een langere samenwerking staat plotseling Bayer Leverkusen op de stoep. meer »

Merseyside Derby: The Tragedy, The Reds & The Blues (3/3)

Gisteren om 12:00  Woensdagavond is het op Goodison Park tijd voor de 239e editie van de Merseyside Derby. Everton en Liverpool kijken elkaar in de ogen in de enige Engelse stadsderby tussen twee topclubs. Onze verslaggever Jan Willem Spaans is idolaat van de stad, en dan vooral het rode deel. Om u op te warmen voor de derby plukt hij drie verhalen uit zijn archief. In het slot staat de tragedie op Hillsborough centraal. Op 15 april 1989 verloren 97 Liverpoolsupporters het leven bij de stadionramp in Sheffield. In een stad waar rood en blauw dwars door elkaar wonen, heeft dat diepe wonden geslagen en de twee clubs een stuk dichter bij elkaar gebracht.  meer »

Merseyside Derby: The Reds, The Blues & The Tragedy (2/3)

Gisteren om 12:00  Woensdagavond is het op Goodison Park tijd voor de 239e editie van de Merseyside Derby. Everton en Liverpool kijken elkaar in de ogen in de enige Engelse stadsderby tussen twee topclubs. Onze verslaggever Jan Willem Spaans is idolaat van de stad, en dan vooral het rode deel. Om u op te warmen voor de derby plukt hij drie verhalen uit zijn archief. In deel twee staat Virgil van Dijk centraal. De Bredanaar keert een jaar na een schandalige tackle van Everton-keeper Jordan Pickford terug op Goodison. Hij debuteerde in de derby, en dat werd een onvergetelijke avond.  meer »

Merseyside Derby: The Blues, The Reds & The Tragedy (1/3)

Gisteren om 12:00  Woensdagavond is het op Goodison Park tijd voor de 239e editie van de Merseyside Derby. Everton en Liverpool kijken elkaar in de ogen in de enige Engelse stadsderby tussen twee topclubs. Onze verslaggever Jan Willem Spaans is idolaat van de stad, en dan vooral het rode deel. Om u op te warmen voor de derby plukt hij drie verhalen uit zijn archief. Deel 1: Een optekening van een middagje in het antieke onderkomen van de Blues. Haast u, want in 2024 gaat het onherroepelijk tegen de vlakte. meer »

Toppers en degradatiekrakers: de mooiste duels van deze werkweek

30 november 2021 15:00  Na een overvol voetbalweekend denderen alle Europese competities in rap tempo door. Ook midweeks worden overal heerlijke wedstrijden afgewerkt. De volgende interessante duels helpen jou sneller op weg richting het weekend! meer »