Strijd, passie en veerkracht bij JO17-2

18 september 2021 19:15

Koen Heuvels

Strijd, passie en veerkracht bij JO17-2

Na 2 keer een 13-0 nederlaag in de beker stond vandaag de lastige uitwedstrijd in Haarlo op het programma. De tegenstander: Uno ‘21 Een fusieclub Uut Naoberschap Ontstaan had de wedstrijd tegen VVG gewonnen met 2-0, daar waar wij met 13-0 van verloren hadden. Kortom niets te verliezen vandaag, maar wel een opdracht. Strijd voor elke bal, durf er maar eens in te kleunen. Hou de schade beperkt en mss prikken we er zelf ook wel een in.

De jongens die overigens zonder leider en trainer zitten hadden de opdracht begrepen. Vanaf de eerste minuut kleunden ze erin, en als er al eens een bal doorheen kwam dan stond Nils daar uitstekend te keepen. Door het uitblijven van een tegengoal groeide het zelfvertrouwen met de minuut. We werden brutaler en kregen ook een paar kansjes. Helaas was het in de 17e minuut toch Uno die de 1-0 op het bord zette. Maar nog geen 2 minuten later was het Silas die goed doorzette en al direct de 1-1 op het bord zette. Meteen hierna spatte een afstandschot van Jesse uiteen op de paal.

Rust, de eerste tekenen van vermoeidheid werden zichtbaar. Oppeppende woorden: jongens we zijn nu zo dichtbij bij een stunt. Nog ff doorpakken.

Tweede helft. De druk van Uno werd groter en groter en helaas kwam daar in de 51e minuut de 2-1. Maar de koppies gingen niet naar beneden. Sterker nog er werd steeds meer druk naar voren gezet en in de 70ste minuut kwam daar de terechte gelijkmaker, gemaakt door Silas. Hierna golfde het spel op en neer en werd er niet meer gescoord.

Het laatste fluitsignaal klonk en het gelijke spel werd gevierd als een overwinning en dat mocht ook zeer zeker.

Wat een strijd en passie hebben ze vandaag getoond.
Nils, Wout I, Max, Teike, Michel, Rick, Wesley, Mex, Tijn, Silas, Chiel, Jesse, Wout H. en Stephan. Top gedaan! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Nu nog even een oproep: deze groep is al een aantal jaar bijeen. Ze zijn een echt team, niet schelden op elkaar, maar wel voor elkaar door het vuur gaan. Vooral ook plezier hebben in het spelletje. Het is een leuk team om te trainen of te coachen. Laten ze dat nu net nog niet hebben. Iets voor jou? Laat het dan weten bij de club. Ze verdienen het.

Kijk hier voor de foto's. (gemaakt door Koen Heuvels)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!