Leerzame oefenwedstrijd voor de JO13-1 en JO15-2!

Leerzame oefenwedstrijd voor de JO13-1 en JO15-2!

18 januari 2022 22:15


Wat als je niet mag spelen tegen andere verenigingen? Dan zoek je het dichter bij huis en kijk je naar mogelijkheden om toch wedstrijden te kunnen spelen. Met de JO13-1 spelen we het liefst zo veel mogelijk wedstrijden, daar leren we ontzettend veel van.

Vandaag speelden we een wedstrijd tegen de JO15-2, een ontzettende uitdaging, waarbij je op voorhand al weet dat het een lastige middag gaat worden. Geen enkel probleem, lekker voetballen, je best doen en vooral laten zien dat je samen kan combineren om tot goals te komen. De belangrijkste doelstelling van vandaag: uit de duels blijven.

En wat was het een geweldige middag. De JO13-1 speelde mooi combinatiespel en de JO15-2, was fysiek sterker. 

Het was prachtig om te zien hoe de 13-1 vaak de vrije man wist te vinden en daardoor tot kansen kwam. Vaak kwam het voor de goal net wat kracht tekort maar de aanvaller bleven soms schitterend. 

De 15-2 was effectiever en creëerde vooral kansen door nieuwe aanwinst Thieme snel diep te sturen. 

Bij de JO13-1 stond de verdediging (Julian, Stijn, Siem, Finn en Steyn) als een huis, was het middenveld (Kays, Jasper, Joes & Mick) creatief maar werkte het ook hard en datzelfde was ook over de aanvallers te zeggen, Jonie, Bauke, Lovis en Fenn speelden hun directe tegenstanders soms helemaal koekoek waardoor er 2 prachtige goals vielen vanaf links. Ook Ryan was aanwezig om ons aan te moedigen. 

Gijs keepte uitstekend en wist meermaals redding te brengen op soms lastige schoten. 

We speelden vandaag echt als een team, samen aanvallen, samen verdedigen en samen omschakelen, mooi om te zien!

Een leerzame middag voor beide teams waar uiteindelijk de JO15-2 als winnaar uit de bus is gekomen. Complimenten voor beide teams. 

Hopelijk begint de competitie snel en kunnen we alle ouders weer langs het veld verwelkomen zodat ze ook kunnen genieten van het goede spel en de inzet van de JO13-1! 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!