Vleugelaanvallers uit de Eredivisie in trek: Dit zijn de vraagprijzen

Vandaag om 17:52  De miljoenen stromen deze transferperiode al binnen in de lade bij de topclubs uit de Eredivisie. Het geweld stopt echter nog niet. Vooral de vleugelaanvallers staan nu volop in de schijnwerpers. Dit zijn de prijzen die Ajax, PSV, Feyenoord en AZ verlangen. meer »

Deze zes oud-PSV'ers gingen net als Steven Bergwijn naar Ajax

Vandaag om 14:52  Steven Bergwijn doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar brak door bij PSV. Nu gaat de oud-PSV'er weer terug naar Amsterdam. Hij is niet de eerste oud-PSV'er die het bij de grote rivaal probeert. Hoe verging het zijn voorgangers? meer »

Even voorstellen: Bayern M�nchen-duo Vita en Andersson op weg naar de Eredivisie

Vandaag om 10:00  Rémy Vita en Alex Timossi Andersson zijn nou niet de meest bekende spelers uit de selectie van Bayern München. Toch schopte beide talenten het tot aan het reserve-elftal van de regerend Duits kampioen. Beide spelers besluiten nu om niet langer meer te wachten en hun geluk elders te beproeven. Rémy Vita heeft getekend bij Fortuna Sittard, terwijl Andersson wordt gekeurd bij sc Heerenveen. meer »

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update)

Gisteren om 12:00  Op 1 juli is de transfermarkt weer officieel opengegaan. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in onderstaand overzicht dat is geüpdatet. meer »

Hoe Ajax het ambitieuze PSV alsnog kan verslaan op de transfermarkt

Gisteren om 10:00  De transfermarkt is in volle gang. Eén Nederlandse club blinkt uit in het aantrekken van nieuwe spelers: PSV. De ene na de andere nieuweling zet zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven. Onder andere Luuk de Jong, Xavi Simons en Walter Benitez werden al verwelkomd in de lichtstad. En dat terwijl er bij Ajax nog niet heel veel lijkt te gebeuren. Toch kan Ajax nog een flinke inhaalslag maken, mocht het een aantal vervangers voor de vertrokken spelers binnen hengelen.  meer »

Bergwijn recordaanwinst Ajax: dit zijn de duurste transfers

4 juli 2022 17:14  Volgens De Telegraaf heeft Ajax eindelijk beet: Steven Bergwijn komt naar Amsterdam. De club is er eindelijk uitgekomen met Tottenham Hotspur en maakt 30 miljoen euro over voor de diensten van de international. Dat maakt Bergwijn de duurste Ajax-aankoop aller tijden. Hij komt daarmee in meer »