Corona en sport

Sportclub Silvolde onderschrijft de belangrijke waarde van sport en bewegen op de fysieke, mentale en sociale gezondheid, en toont begrip voor de genomen maatregelen die de sportdeelname weliswaar bemoeilijken, maar de besmettingen hopelijk verder zullen doen dalen. De huidige maatregelen gelden vanaf 25 februari. Voor de sport zijn de meeste beperkingen nu opgeheven en we hopen dat dit zo zal blijven. Daarbij is gezond verstand en voorzichtigheid nog steeds belangrijk.

corona.png

Spelregels voor amateursport buiten

• Iedereen mag weer overdag en 's avonds buiten (en binnen) sporten, zonder tijdslimiet.
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je testen.
  • Na een positieve test blijf je 5 dagen thuis.
  • Ga je naar een drukke wedstrijd of naar de kantine, doe een zelftest.
  • Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Clubhuis

Voor en na de wedstrijden is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en een drankje te drinken in de kantine. De normale openingstijden gelden weer.

Klik hier voor de laatste informatie van de overheid.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!