Corona en sport

We volgen de voorschriften en regels van de overheid. De huidige maatregelen gelden vanaf 25 september.

Spelregels voor amateursport

• Sporten kan zonder beperkingen, zowel binnen als buiten.
  • Geen maximaal aantal bezoekers;
  • Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden

• Bij amateursport is publiek onbeperkt toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen.
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je testen.

Clubhuis

Onze sportkantine is open, met dezelfde regels als voor de horeca:

• Een coronatoegangsbewijs is verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder.
  • Openingstijden horeca/sportkantines: tussen 06.00 ’s uur ochtends en 00.00 uur ’s avonds;
  • Entertainment is toegestaan;

Klik hier voor de laatste informatie van de overheid.

Iedereen die klachtenvrij is is welkom op het sportpark. Bij wedstrijden waar we veel bezoekers verwachten doen we een coronacheck via een QR code op de telefoon of een vaccinatie- of testbewijs op papier bij de ingang van het sportpark. Bezoekers met een geldig bewijs krijgen een polsbandje uitgereikt. Dit polsbandje geeft toegang tot het clubhuis.

8d469d4d-5229-450d-9cf8-3e3b10aea9b6.JPG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!